Een avond over alle mogelijkheden in het programma Adobe Bridge. HET computer-browser programma van Adobe. Voor iedere DTP-er of Ontwerper kan Adobe Bridge een belangrijke tool zijn, die algauw onmisbaar wordt. Als je eenmaal weet hoe je goed met Bridge moet werken, heb je er een paar ogen en handen bijgekregen.

Vind je dit interessant? Geef dan je interesse in deze workshop aan. Bij voldoende belangstelling wil Gmi designschool graag deze workshop organiseren.

Wat houdt deze workshop in?

Een leuke gezellige avond, waarbij in 3 uur tijd het onderwerp behandeld wordt door een docent of een spreker van buiten. Tijdens de avond is er veel ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Dit alles onder het genot van een snack en een drankje of sapje.

Kijk verder bij de inhoud van het programma, voor de onderdelen die in ieder geval tijdens de workshop behandeld gaan worden

Heb je zelf een idee voor een leuke workshop?

Heb je zelf een idee voor een onderwerp dan horen we dat graag via ons contactformulier en kunnen we jouw onderwerp op de lijst toevoegen.

Ben je geinteresseerd in een of meerdere workshops?

Meld je interesse in een of meerdere workshops via het formulier op deze pagina. Bij voldoende aanmeldingen gaan we de workshop inroosteren en kun je je ervoor gaan inschrijven.

Programma Adobe Bridge

  • Interface aanpassen
  • Adobe camera Raw vanuit Bridge
  • Batch verwerking vanuit Bridge
  • Naam veranderen vanuit Bridge
  • Verzamelingen maken in Bridge
  • Leer adobe bridge slim in te zetten