Gmi designschool is onderdeel van Mediacollege Amsterdam (Ma).

Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De informatie op deze website is door Gmi designschool met grote zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks deze zorg is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden, en Gmi designschool is ten alle tijde gerechtigd de inhoud van de website te wijzigen en/of te verwijderen.

De website en alle onderdelen ervan, met uitzondering van de externe links, zijn eigendom van het Gmi designschool. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken of te gebruiken zonder toestemming van Gmi designschool. Gmi designschool is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of uit de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Deze website bevat links naar websites en bestanden die door andere partijen dan Gmi designschool worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Gmi designschool heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Gmi designschool, 2019