Infographics vertellen een verhaal of tonen data of processen op een visuele manier.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van beeld, tekst en/of cijfers.

In deze workshop-mini: Infographic Ontwerpen, gaan we soorten infographics bekijken, zelf een infographic ontwerpen en deze uitwerken in Adobe Illustrator. Ook interessant als je dit programma nog nooit hebt gebruikt. De docent vertelt je precies welke stappen je moet doen.

EXTRA: workshop + een basis DTP cursus-combi voor STAP:

Speciaal voor de aanvragers van de STAP subsidie, maar natuurlijk ook voor alle andere belangstellenden, bieden we deze workshop ook aan als een combi pakket tezamen met een van de basis DTP cursussen: Illustrator Basis, Photoshop Basis of InDesign Basis of Affinity. Op dit pakket krijg je € 150,- korting.

  • Workshop Infographic Ontwerpen: € 400,-
  • een basis DTP cursus: € 900,-

Combipakket: Pakketkorting: € 150,- = € 1150,-

Heb je de subsidie kunnen krijgen of heb je sowieso interesse in deze combi? Dan mag je zelf kiezen welke mix je maakt tussen de  workshop en de cursus.

EXTRA: workshop-combi voor STAP

Speciaal voor de aanvragers van de STAP subsidie, maar natuurlijk ook voor alle andere belangstellenden, bieden we deze workshop ook aan als een combi pakket tezamen met een andere workshop.  Op dit pakket krijg je geen korting maar kun je wel een wezenlijk deel van je STAP subsidie aan spenderen.

  • Workshop Logo Ontwerpen: € 400,-
  • Workshop Infographic Ontwerpen: € 400,-

In deze eendaagse workshop laten we je meemaken hoe het proces van eenInfographic werkt. Ben je na deze workshop geïnteresseerd geraakt in het maken van Infographics en alle vakgebieden die daarbij horen? Neem dan een kijkje bij bijvoorbeeld onze cursus Infographics en Presentaties. Om je beelden digitaal technisch goed te kunnen uitvoeren, heb je een solide basis in de Adobe Software nodig. Deze bieden we jou in onze opleiding DTP Professional.

Vraag een vrijblijvend studie advies gesprek aan om te kijken wat voor jou de beste studieroute zou zijn, op weg naar het verbeteren van je Infographics. Ondertussen telt de uitgave die je hebt gedaan aan deze workshop mini mooi mee met de berekening van je persoonlijke “leven lang leren” korting.

Laptop en software mee?

Bij Gmi designschool zijn de lokalen volledig ingericht, met computers en software. Voor het meedoen aan deze mini workshop hoef je dus geen laptop mee te nemen of software aan te schaffen. Ook koffie en thee is gratis. Neem wel een boterhammetje mee voor tijdens de lunchpauze van een half uur. Een printje mee naar huis nemen? Ook dat is bij ons gratis.

Programma Infographic Ontwerpen

– Soorten infographics bekijken

– Schetsen maken voor een eigen (reis-route) infographic

– Schetsen bespreken > is je route duidelijk?

– Route uitwerken in Illustrator dmv isometrisch tekenen

– Informatie toevoegen met tekst

– Printen

LET OP!!

Je kunt voor al ons aanbod de STAP subsidie gebruiken. Wil je je STAP subsidie gebruiken? kies dan na AANMELDEN, voor de optie: STAP

Is de subsidie toegewezen? Dan pas wordt je inschrijving definitief.

  • Is de cursus goedkoper dan € 1000,-?, dan is deze gratis.
  • Is de cursus duurder dan € 1000,-?
    Op je factuur wordt de subsidie van € 1000,- van het cursusbedrag afgetrokken en betaal je alleen het restant.