Een ’terugkom’ dag:

Bij veel van onze cursisten leeft toch de behoefte aan een ’terugkom’ dag: een kort vervolg op de cursus of de mogelijkheid om met problemen uit eigen praktijk aan te kunnen kloppen bij de vakdocent. Om aan deze behoefte tegemoet te komen, organiseren wij de Gmi-extended workshops.

Heb je een of meerdere cursussen gevolgd of heb je vaardigheden en kennis op dat niveau, maar wil je graag met het betreffende programma-onderdeel wat verder geholpen worden, loop je tegen specifieke problemen op of vind je het gewoon interessant nog wat meer van het programma te weten te komen?  Geef dan je interesse in een of meerdere Gmi-extended workshops aan. Vul ook in welke onderwerpen je graag behandeld zou willen zien. Bij voldoende belangstelling wil Gmi designschool graag deze workshop organiseren en worden alle belangstellenden hiervan op de hoogte gesteld zodat er op ingeschreven kan worden.

Wat houdt een Gmi-extended workshop in?

Tijdens de workshop behandelen we door jou en jullie ingebrachte problematiek. Daarnaast is er veel ruimte om vragen te stellen, om mee te denken en bijvoorbeeld met een casus uit de eigen praktijk te komen zodat er gezamenlijk gekeken kan worden hoe eventuele problemen aangepakt kunnen worden. Een uitgelezen kans om een ‘boost’ te krijgen in je vakgebied.

Kijk wel ook even bij ons reguliere cursus aanbod, of de door jou gestelde problematiek niet al wordt behandeld in een reguliere cursus. Zo ja dan kun je beter eerst een reguliere cursus volgen. De Gmi-extended workshops zijn echt bedoelt voor vragen buiten de reguliere cursus stof om of die verder reiken dan de reguliere cursus stof. Ben je niet zeker of wil je graag nog even advies, vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of bel met ons cursusbureau.

Heb je interesse in een of meerdere Gmi-extended workshops?

Meld je interesse in een of meerdere Gmi-extended workshops via het formulier op deze pagina. Geef ook aan bij het veld: ‘Gewenste onderwerpen’ waar jij specifiek aandacht voor zou willen vragen. Bij voldoende samenhang en aanmeldingen gaan we workshops inroosteren, brengen wij je op de hoogte van de inhoud en kun je je er desgewenst voor inschrijven.**

Mis je nog een onderwerp op de lijst?

Dan kun je jouw verzoek ook doorgeven bij het invulveld ‘Gewenste onderwerpen’ op deze pagina.  Als wij het haalbaar achten, zullen we jouw verzoek toevoegen aan de keuze lijst en kunnen meer mensen ervoor kiezen. Ook kun je je wensen en/of opmerkingen kenbaar maken via ons contactformulier.

**Let op: melding van je interesse is nog geen inschrijving. Je bent dus nog niets verplicht en van onze kant is het dan nog niet zeker of de workshop gegeven kan worden.