In de 3 daagse training Adobe Premiere Pro Basis, zul je in een korte tijd vertrouwd raken met Premiere Pro en leren om je video professioneel in het programma te monteren. Je raakt bekend met allerlei aspecten van het montagevak, vanaf de workflow binnen Premiere Pro tot aan het comprimeren en exporteren van mooie video’s geschikt voor diverse doeleinden..

Met deze praktische training maak je uitgebreid kennis met Adobe Premiere. Dankzij de gestructureerde opbouw van de training leer je het programma goed gebruiken. Stap voor stap ontdek je via handige oefeningen de tools en de mogelijkheden. Je volgt eerst de trainer en kijkt daarna aan de hand van een korte oefening of je het begrepen hebt.

Reviews over deze cursus:

Van: M.

De cursus / opleiding kreeg de volgende score uit 1-5: 5

Toelichting:
Trainer Moen leert je, en inspireert, om het editen van video’s onder de huid te krijgen. Als ervaren editor legt hij de tools, shortcuts en colour grading van Première Pro uit, zodat je met een goede basis aan de slag te gaan.


Van: A.

De cursus / opleiding kreeg de volgende score uit 1-5: 5

Toelichting:
Moen is een hele goede leraar en in de 3 dagen dat ik les heb gehad heb ik ontzettend veel geleerd, met name workflow, het gebruiken van tools, colour grading en wat voor shots je gebruikt voor je uiteindelijke project. Kan deze cursus zeker aanraden voor iedereen die wilt beginnen met het leren van Video editing!


Van: L.
De cursus / opleiding kreeg de volgende score uit 1-5: 5

Toelichting:
Ontzettend veel geleerd in deze 3 dagen, de docent legt alles duidelijk uit en neemt de tijd voor je!
Ik kan niet wachten om deze kennis verder toe te passen.

Dankjewel Moen! :)


Van: Anoniem

De cursus / opleiding kreeg de volgende score uit 1-5: 4

Toelichting:
Goede, vriendelijke docent die de tijd neemt om vragen te behandelen. De beschikbare computers zijn prima in orde. Er komt veel aan bod in een beperkte tijd. Ik raad iedereen aan om alles wat in de les behandelt is minstens 16 uur per week te oefenen voor het beste leerresultaat.


Van: F.J.

De cursus / opleiding kreeg de volgende score uit 1-5: 5

Toelichting:
“Ondanks” de gezelligheid in de les zeer veel tips en tricks geleerd die mij zullen helpen om sneller en functioneler te gaan editen. Bedankt Moen!


Wat leer je?

In de training Adobe Premiere Pro leer je monteren met verschillende methodes, de verschillende tools gebruiken, transities toevoegen, werken met markers, effecten gebruiken, muziek toevoegen, titels toevoegen etc. Je leert verschillende handelingen om een professionele montage te maken. Aan het einde van de cursus ben je dan ook in staat om ruw videomateriaal te bewerken tot een aantrekkelijke en soepele montage. Een eindresultaat dat je vervolgens kunt gebruiken op Social Media, in een website of intern in je bedrijf.

Daarnaast gaan we in deze cursus niet alleen in op technische vaardigheden voor filmmontage maar maken we ook uitstapjes naar algemene kennis en tips voor het maken van een goede film. Meer hierover krijg je ook in de derde les en in de module: Film maken.

Voor wie is deze training bedoeld:

De training Adobe Premiere Pro is bestemd voor iedereen die professioneel video beelden wilt bewerken om bijvoorbeeld een verhaal te maken. Hetzij beroepsmatig of uit persoonlijke interesse. Hoewel Premiere uiteenlopende doelgroepen kent blijft de basis voor iedereen gelijk. Iedereen die wil leren om op een gecontroleerde en gestructureerde manier video’s te bewerken zal zich in de training Adobe Premiere Pro thuis voelen.

Werkwijze:

Wij bereiden jouw Premiere training goed voor. Tijdens een korte telefonische kennismaking brengen we jouw doelen in kaart en adviseren we je over de beste oplossing voor jouw situatie. Samen stellen we de leerdoelen voor de cursus vast. De sfeer op de training dagen zijn ontspannen, met veel ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding. Heb je heel erg aparte wensen dan zullen we je een maatwerk oplossing voorstellen, waarin we heel specifiek op jouw wensen kunnen ingaan.

Programma Premiere Pro

  • Interface Premiere Pro
  • Montage technieken
  • Tools
  • Transities
  • Markers
  • Effecten
  • Geluid
  • Titels en Graphics
  • Professionele Workflow
  • Exporteren

Vervolg en Film maken

Heb je de smaak te pakken en wil je je nog verder professionaliseren op het gebied van video’s maken en editen, dan kun je dit bereiken met de module: Film maken en Adobe After Effects. De drie modulen samen vormen de opleiding Audiovisueel, waarin je behalve goed hebt leren monteren, ook je camera hebt leren bedienen, goed hebt leren omgaan met audio, en hebt geleerd om je verhaal met beeld en geluid te vertellen en over te brengen en hebt geleerd mooie spannende tekst intro’s te bouwen en effecten en animaties aan je video’s toe te voegen.

Subsidies?

Kijk voor subsidie mogelijkheden op onze pagina: subsidies.