In de 2 daagse training Adobe Premiere Pro Basis, zul je in een korte tijd vertrouwd raken met Premiere Pro en leren om je video professioneel in het programma te monteren. Je raakt bekend met allerlei aspecten van het montagevak, vanaf de workflow binnen Premiere Pro tot aan het comprimeren en exporteren van mooie video’s geschikt voor diverse doeleinden..

Met deze praktische training maak je uitgebreid kennis met Adobe Premiere. Dankzij de gestructureerde opbouw van de training leer je het programma goed gebruiken. Stap voor stap ontdek je via handige oefeningen de tools en de mogelijkheden. Je volgt eerst de trainer en kijkt daarna aan de hand van een korte oefening of je het begrepen hebt.

Wat leer je?

In de training Adobe Premiere Basis leer je monteren met verschillende methodes, de verschillende tools gebruiken, transities toevoegen, werken met markers, effecten gebruiken, muziek toevoegen, titels toevoegen etc. Je leert verschillende handelingen om een professionele montage te maken. Aan het einde van de cursus ben je dan ook in staat om ruw videomateriaal te bewerken tot een aantrekkelijke en soepele montage. Een eindresultaat dat je vervolgens kunt gebruiken op Social Media, in een website of intern in je bedrijf.

Daarnaast gaan we in deze cursus niet alleen in op technische vaardigheden voor filmmontage maar maken we ook uitstapjes naar algemene kennis en tips voor het maken van een goede film. Meer hierover krijg je ook in de vervolg cursus Adobe Premiere Pro Vervolg en de  module: Film maken.

Voor wie is deze training bedoeld:

De training Adobe Premiere Basis is bestemd voor iedereen die professioneel video beelden wilt bewerken om bijvoorbeeld een verhaal te maken. Hetzij beroepsmatig of uit persoonlijke interesse. Hoewel Premiere uiteenlopende doelgroepen kent blijft de basis voor iedereen gelijk. Iedereen die wil leren om op een gecontroleerde en gestructureerde manier video’s te bewerken zal zich in de training Adobe Premiere basis thuis voelen.

Werkwijze:

Wij bereiden jouw Premiere training goed voor. Tijdens een korte telefonische kennismaking brengen we jouw doelen in kaart en adviseren we je over de beste oplossing voor jouw situatie. Samen stellen we de leerdoelen voor de cursus vast. De sfeer op de training dagen zijn ontspannen, met veel ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding. Heb je heel erg aparte wensen dan zullen we je een maatwerk oplossing voorstellen, waarin we heel specifiek op jouw wensen kunnen ingaan.

Programma Premiere Pro Basis

  • Interface Premiere Pro
  • Montage technieken
  • Tools
  • Transities
  • Markers
  • Effecten
  • Geluid
  • Titels en Graphics
  • Professionele Workflow
  • Exporteren

Vervolg en Film maken

Heb je de smaak te pakken en wil je je nog verder professionaliseren op het gebied van video’s maken en editen, dan kun je dit bereiken met de vervolg cursus Premiere Pro Vervolg en de module: Film maken. De drie modulen samen vormen de opleiding Audiovisueel, waarin je behalve goed hebt leren monteren, ook je camera hebt leren bedienen, goed hebt leren omgaan met audio, en hebt geleerd om je verhaal met beeld en geluid te vertellen en over te brengen.

After Effects

De cursus biedt ook een goede basis voor de cursussen After Effects Basis en After Effects Vervolg, waarin je o.a. alles leert over toevoegen van effecten aan je videobeelden. Zoals het combineren van videobeelden met still graphics, met tekst en Special Effects. Ook leer je hier de mogelijkheden kennen van het gebruik van 3D effecten en animaties in After Effects evenals de samenwerking met Cinema 4D. Dynamic linking tussen Adobe Premiere en Adobe After Effects maakt de samenwerking tussen deze twee programma’s optimaal.