Welkom Artificial Intelligence als nieuwe tool voor designers en developers!

Artificial Intelligence in je ontwerpprocesWe zijn blij met AI, het helpt bij het genereren van nieuwe ideeën, geeft inspiratie tijdens je ontwerp proces en kan tijdrovende saaie taken automatiseren zodat je meer energie over hebt om na  te denken over wat je aan het maken bent. We zeggen niet dat AI je werk als beeldmaker of developer overneemt, of dat je vakwerk kunt maken zonder kennis, integendeel. Het is een welkome aanvuller en versneller, maar jij bent nog steeds degene die aan de knoppen zit.

AI een Photoshop filter?

Vergelijk AI met de filters in photoshop: in een handomdraai een andere stijl. Maar zo out of the box, produceren ze zeer herkenbare resultaten en kan het niemand meer verrassen. Toegepast door een vakman echter, die precies weet wat ie doet en beoogd, zijn de filters handig in gebruik.

Daarom integreren wij in zoveel mogelijk cursussen het gebruik van Artificial Intelligence. Leer je de basis van HTML en CSS? Kijk ook hoe je je eigen leerproces kunt verdiepen door een AI-model mee te trainen…kun je de fouten eruit halen? Dan heb jij het in ieder geval goed door. Een onderwerp uit een foto vrijstaand maken met behulp van AI? Lekker snel, maar je moet toch altijd wat bijwerken, dan moet je toch weten hoe je dat doet, een selectie finetunen. Word de leermeester van het AI-model, dat leren we jou.