Wat is een goede studie voor jou?

Het is best lastig om uit de veelheid aan aanbod een goede keuze te maken, eentje die jou verder gaat helpen in de richting die bij jou past. Daarnaast kosten ze ook een hoop geld. Voordat je je inschrijft voor een van onze opleidingen bieden we je daarom een advies gesprek aan. Hierin kun je ons vertellen wat je plannen zijn en wat je eventueel van een opleiding verwacht. Wij vertellen jou op onze beurt wat je precies in de opleiding kunt verwachten en helpen je tijdens dit gesprek ook om een goede studieroute samen te stellen. Misschien kun je al modulen overslaan omdat je deze al beheerst? Misschien is het toch beter om toch alle gaten eerst op te vullen voordat je verder gaat. En zo zijn er vast meer vragen die wij kunnen beantwoorden.

Vrijblijvend advies gesprek aanvragen:

Het advies gesprek is verder vrijblijvend en verplicht je niet tot inschrijven. Wel helpt het je een goede keuze te maken op weg naar een leuk beroep in de creatieve media. Je kunt het gesprek aanvragen via ons contactformulier of bel ons cursusbureau. Tel: 0203463090

Inschrijven:

Wil je je na het gesprek inschrijven voor de gekozen opleiding, dan doe je dat via de website.Hier kun je ook aangeven wie je studie betaald, jezelf of je werkgever.

Na inschrijving verplicht je je aan onze algemene voorwaarden. Lees deze goed door, ook met betrekking tot een eventuele annulering.