Ben je op zoek naar werk of een stage in de Creatieve Sector?

Uiteindelijk is werk het doel van onze cursussen en opleidingen, dat je een leuke baan vindt in de Creatieve Sector, of je huidige werk kunt verdiepen, verder professionaliseren of aanvullen. Voor al onze cursisten, oud-cursisten en vakcollega’s, kijk op deze pagina of er werk of stages worden aangeboden die je interessant vindt. Kijk ook in het archief onderaan op deze pagina, om te weten welke soorten banen/stages er eerder zijn aangeboden in deze sector. Dan weet je ook of je de skills al hebt of nog wat moet bijplussen. Daar is ons studie aanbod dan weer goed voor.

Uitzendbureau in de Creatieve banensektor

ruwer uitzendbureau creatieve sectorBen je  op zoek naar een (tijdelijke) baan of ander werk dan kunnen wij je helpen aan die topjob. Als freelancer, als uitzendkracht of voor een vaste baan.

Wij kennen de creatieve industrie. We kennen de bureaus en de bedrijven met een creatieve- of communicatie afdeling waar de leukste banen zijn. Voor vast, op uitzendbasis of freelance. Daar zit naast vakkennis onze kracht. We beoordelen mensen op wat ze werkelijk kunnen in plaats van wat ze zeggen te kunnen.

Recent aangeboden werk en stages via Gmi designschool:

Regelmatig worden we benaderd door bedrijven die open vacature hebben op het gebied van Grafische Vormgeving, DTP, Web design of Audio en Video.mei-2024

Kolenik stage plaatsmaart-2024

Strijbosch Acrylics Unlimited B.V.

Ben je een creatieve vormgever en op zoek naar een leuke stageplaats in Amsterdam?

Je komt te werken op onze design afdeling waar je klantaanvragen van het sales team om zal gaan zetten in ontwerpen. Deze aanvragen hebben betrekking op het maken van awards van bijvoorbeeld acrylaat, hout, 3d prints, aluminium e.d. Al deze producten maken we inhouse en hier gaan we je alles over uitleggen hoe dit precies werkt. Je werkt nauw samen met de senior ontwerper en productieplanner en probeert zo goed mogelijk de ideeen van de klant om te zetten of zelf met creatieve input te komen voor een ontwerp. We werken van 9-5, 5 dagen in de week en de werkomgeving valt te omschrijven als vrij en niet heel streng. Je krijgt uiteraard een eigen werkplek met computer, incl alle benodigde software.

Naar wie zijn wij op zoek?
We verwachten dat je kan werken met de diverse Adobe pakketten (met name Illustrator) en kennis hebt van 3d software. Zelf werken we naast Illustrator met Fusion en Keyshot en het is fijn als je een beetje bekend met deze pakketten. Zo niet, ook geen probleem en als je handig bent met designsoftware leren we je deze pakketten alsnog.

Verder is het fijn als je goed kunt samenwerken, open staat voor het leren van nieuwe dingen en is het handig als je technisch inzicht hebt.

Wat biedt het bedrijf?
We zijn een klein productiebedrijf gespecialiseerd in het maken van awards, dus heb je interesse, stuur ons een berichtje!

Een aantal kenmerken:
– leuke stageplaats
– veel vrijheid
– ruimte om veel te leren
– kennis opdoen van een productie-omgeving
– stagevergoeding
– klein hecht team van 9 personen
– in Amsterdam

https://www.youtube.com/watch?v=jajMUvk6PMc

Strijbosch Acrylics Unlimited B.V.
Kombuisweg 31
1041 AV Amsterdam
Nederland

Extra
Gevestigd vlakbij de Hempont naar Zaandam.

Contactpersoon
Leon Vrugt
Tel: +31206654404
E-mail: leon@sau.nlfebruari-2024

Het Faire Oosten

Wij hebben een leuke stageplek nog beschikbaar voor Graphic design/Content Creator.
GRAPHIC DESIGN STAGE

Wil jij jouw kennis inzetten & werkervaring opdoen op het gebied van Design op de marketing en communicatieafdeling bij een unieke one-stop-shop die staat voor duurzaamheid, design en ambacht in Amsterdam?

Wij hebben een waanzinnig leerzame Graphic Design stageplek voor een tweede- of derdejaars student voor onze externe communicatie. Heb je een vloeiende pen, ben je een social media diertje en werk jij graag met Photoshop, Illustrator of Indesign om de meest originele uitingen te ontwerpen? Geef jij om lokale ambachten en fairtrade en wil jij ook je steentje bijdrage aan een betere wereld? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

OVER HET FAIRE OOSTEN
Het Faire Oosten is een duurzaam warenhuis en biedt sinds 2014 een unieke mix van eerlijke, innovatieve en fair trade producten in elke categorie. We zijn trots op onze fair fashion collectie, waarmee we zijn uitgegroeid tot de grootste offline en online aanbieder van Nederland. Ieder product heeft een uniek verhaal waarmee we de klant inspireren voor het vormgeven van een duurzame levensstijl.

WERKZAAMHEDEN
Content creëren voor onze social mediakanalen en deze beheren (Facebook en Instagram;
Uitingen maken voor in de winkel;
Website content aanvullen en up-to-date houden;
Nieuwsbrief opmaken en versturen;
Ondersteunen bij allerlei ad hoc activiteiten, zoals maken van uitingen voor events en mede-organiseren van instore events;

WIE BEN JIJ?
Prikkelend, enthousiasmerend en in correct Nederlands en Engels kunnen schrijven (storytelling);
Ervaring met het maken van aantrekkelijk beeldmateriaal in (pluspunt als je vlot bent met video editen)
HBO werk en denkniveau richting Communicatie, Marketing, Digitale Media en Multimedia-design;
Hoge mate van zelfstandigheid en tegelijkertijd een echte team player;
Affiniteit met duurzaamheid breed en duurzaam consumeren.

WAT BIEDEN WIJ?
Een plek binnen een groeiend, uniek duurzaam Retail concept;
Een uitdagende functie, waarin geen dag hetzelfde is;
Ruimte voor eigen initiatief, input en creativiteit;
De kans om een eigen project op te zetten;
De mogelijkheid om van stage naar een betaalde functie te groeien;
Een fijne plek op ons kantoor boven de winkel;
Vrij op de feestdagen die voor jou belangrijk zijn;
Een vergoeding van €250 per maand en korting (15 tot 20%) op ons gehele assortiment;
Startdatum en stageduur is in overleg, liefst per direct

ENTHOUSIAST?
Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar communicatie@hetfaireoosten.nl
t.a.v. Jennifer Kennedy (Marketing & Communicatie Manager).juni-2023

Internship Opportunities at Fabienne Chapot

My name is Nanda, and I’m reaching out on behalf of Fabienne Chapot, a rapidly growing fashion brand known for its bold femininity, eclectic prints, rich colors, and refined details based in Amsterdam.
We are excited to announce that we have an upcoming internship opportunity in our Graphic Design department, set to commence soon. We believe that this opportunity could be an excellent fit for your talented students studying Graphic Design or a related field.

The intern will be responsible for various tasks, including creating content for our website, newsletters, and other e-commerce activities; developing in-store designs and structured files for our production and design department; and creating templates and layouts for brochures, collection books, look books, and more. The position requires someone energetic, detail-oriented, and capable of managing multiple projects, ideally possessing a strong understanding of Illustrator, Photoshop, InDesign, and Adobe CC.

For more information: https://www.linkedin.com/jobs/view/3627776271

Other internship information: https://www.fabiennechapot.com/vacancies-internships

I kindly ask you to forward this information to any students or faculties who might be interested. I am also happy to provide any additional information that may be needed, and I look forward to potentially speaking with some of your students regarding this opportunity.februari-2023

Architectenbureau Temp. Architecture

Het architectenbureau Temp. Architecture zoekt een stagiair die kan werken met Adobe Illustrator.
Het werk bestaat uit: bouwtekeningen omzetten naar vereenvoudigde eps tekeningen met allemaal zelfde lijndiktes en kleuren.
En meedenken hoe schema’s en grafieken eruit zouden kunnen zien.
Het werk is voor het boek ‘The sustainable city’, dat zal worden uitgegeven bij nai010.
Misschien is het een geschikte stage plaats voor een student met interesse voor architectuur en grafisch ontwerpen.
Of een bijbaantje naast een eigen beginnende beroeps praktijk.
De stageplek (of bijbaantje) is in principe per direct beschikbaar. De startdatum kan ook in overleg worden vastgesteld.

Neem contact op met Gmi designschool voor verdere infojanuari-2023

Wordt jij onze social media expert? Dore & Rose zoekt een stagiaire!

Dore & Rose, tell me more!

Wist je dat er na 3 dagen meer bacterien op jouw katoenen kussensloop zit dan op je toiletbril? Shocking right? Dit zorgt voor acne en onzuiverheden en daarom hebben wij Dore & Rose opgericht. Wij zijn een sleep wellness brand met focus op de beauty markt. Onze collectie bestaat uit zijden essentials, behandeld met zilverionen die 99.7% van alle bacteriën elimineren. Dit zorgt voor een gezondere en stralende huid. Made by Nature, backed by science.

Met onze Skin Recovering Silk Pillowcase, zijn wij momenteel alle slaapkamers aan het veroveren. Wij zijn hard aan het groeien en momenteel bezig met onze uitbreiding naar Amerika, Zweden, Duitsland, Switzerland en Engeland. Hier komt natuurlijk veel bij kijken en wij hebben jouw versterking nodig!

Herken jij jezelf? Dan zoeken we jou!

Als een jong bedrijf, zijn wij samen met de 3 eigenaren nog heel erg betrokken en zul je dus nauw samenwerken met de founders van Dore & Rose. Ook heb jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jou strategie en ideeën uit te voeren. Wij zoeken een creatieve social media intern met passie voor het creëren van content, creatives en design. Denk hierbij aan Instagram, TikTok, Pinterest and more. Sky is the limit bij Dore & Rose. Ook zal je focussen op het opzetten van samenwerkingen met influencers en andere merken in binnen en buitenland.

Skills:

 • Ervaring met: Adobe of Figma
 • Skilled in designen van content en creatives
 • Passie voor de beauty industrie
 • Beheerst de taal Nederlands & Engels

Waarom Dore & Rose?

Je zult natuurlijk vanuit ons een stage vergoeding krijgen, mee mogen groeien en kijken binnen een jong bedrijf met een uniek product. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en drie sparringpartners die founder zijn van Dore & Rose. Gevestigd in hartje Amsterdam.

We kunnen niet wachten tot je ons team komt versterken en stuur gerust je CV, portfolio en motivatie naar faye@doreandrose.com

Startdatum: 1 februari

Aantal uur p/w: part-time / full-timeverlopen

Hulp bij vormgeven logo

Hallo cursisten vormgeving:

Ik ben bezig met een kledinglijn samen met een collega. Wij hebben zelf al het logo en ontwerp. Wij hebben iemand nodig die dit voor ons mooi zwart op wit kan zetten en tot leven kan brengen. Zelf hebben wij het ontwerp al via Adobe gemaakt. Maar wij krijgen het niet zo net.

Daarom zouden wij graag iemand zijn hulp willen hebben van jullie school die het voor ons kan aanpassen. Het gaat om een logo met handen en dobbelstenen. Wij kregen de vingers niet zo mooi en je zag de duim niet. Wij zouden graag iemand willen hebben die ervaring heeft op dat gebied. En voor ons de puntjes op de i kan zetten. Natuurlijk tegen betaling!

Met vriendelijke groet,

Sara en Rehana

Newtempore@hotmail.com


verlopen

Pulsbio

Beste studenten, wij zijn met spoed opzoek naar iemand die ons kan ondersteunen bij het bouwen van een website, webdesign, productlabel design, etiket ontwikkeling, verpakking design, ontwerpen van logo’s.

Wij zijn een nieuw bedrijf dat het voedsel van de toekomst produceert, enige affiniteit met duurzame/gezonde voeding is een pre.

Wat bieden wij:

– Inzicht krijgen in het starten van een nieuw bedrijf

– Kansen om je portfolio op te bouwen.

– Een extra inkomen voor studenten, een aantal uren per week ondersteuning.

– Langer termijn samenwerking.

– Een netwerk van ondernemers.

Bij interesse mail naar: leon@pulsbio.com


verlopen

Amsterdam, 17 februari 2021

A TOP world’s greenest packaging

 Vacancy Graphic Designer

We are looking for a student Graphic Designer for an assignment to design ~25 design for our existing portfolio

What you will do
– Design (graphic) product concepts by studying client briefings from existing product models (color combination, materials, finishes etc.).
– Work on new and existing print design concepts.
– Create corporate presentations, one pagers, banners, packaging and social media artwork etc.
– Spot and implement graphic design trends in the brand identity maintaining consistency throughout.
– Expand the corporate identity with templates, documentation and corporate stationary.
– Research and design functional and esthetic trims for products.
– Be able to work with and expand product mock-ups.
What you bring to the table
– Best work collected in a top-notch portfolio.
– Branding.
– Excellent communication skills (fluent in English, spoken and written).
– Hands-on problem-solving skills.
– Design thinking.
– Trend spotter.
– Eye for detail and esthetics.
The computer skills you have
• Microsoft 365.
• Adobe creative suite (Photoshop, Illustrator, Indesign).
• Experience with web development is a pre.
• Experience with Keyshot is a pre.
What you will get in return
– Opportunity to work in an ambitious and expanding international team.
– Preferred industry experience: Food, Drinks and non-food Consumer Goods
Based in: Amsterdam
Reporting to: Dutch team (Aad and Adriaan)

A TOP is a start-up

Please contact Adriaan Verbeek a.verbeek@atoppackaging.com 0622202449


verlopen

Zodiak Nederland

Vormgever voor logo gezocht!

Voor Zodiak Nederland zijn wij opzoek naar een vormgever. Zodiak Nederland is onder andere bekend van de televisie programma’s Expeditie Robinson, Temptation Island Vips & Tygo in de GHB.
Op dit moment zijn wij bezig met het opzetten van een nieuwe label binnen het bedrijf “Man op de maan”. Een label waar wij 4-delige docu’s maken over sociale aspecten in Nederland.
Voor dit label hebben wij een logo nodig. Hier mag je je eigen creativiteit op loslaten.
“Man op de maan” is de naam van het label.
We hebben een kleine vergoeding maar we zouden wel graag wat feedback willen leveren aangezien wij nog geen idee hebben wat we willen. De vergoeding is €250,- excl BTW hiervoor moeten dus een aantal schetsen worden aangeleverd en als we het eens zijn over het logo hebben wij ook de rechten van het logo.

Heb jij interesse en zou je het leuk vinden om dit voor ons te doen? Mail dan naar isabel.kerstens@zodiaknederland.nl


verlopen

Arch And Hook

Ontwerpers duurzame hangers

Vacature Graphic Designer

Wij zoeken per direct een Junior Graphic Designer.

Wij zijn een internationaal bedrijf waarbij kennis van de Engelse taal een vereiste is.
Het betreft hier een contract voor één jaar.

De sollicitaties kunnen worden gestuurd naar HC@archandhook.com.

What you will do
– Design (graphic) product concepts by studying client briefings from existing product models (color combination, materials, finishes etc.).
– Work on new and existing print and web design concepts.
– Produce mood boards, illustrations, icons, patterned artwork etc.
– Create corporate presentations, one pagers, banners, packaging and social media artwork etc.
– Spot and implement graphic design trends in the brand identity maintaining consistency throughout.
– Expand the corporate identity with templates, documentation and corporate stationary whilst maintaining legal restrictions.
– Research and design functional and esthetic trims for products.
– Be able to work with and expand product mock-ups.
– Prepare technical artwork (measurements, side views and instruction manuals).
– Manage and set goals, monitor progress, offer help and critique work for direct reports.
– Work alongside creative and sales department to optimize workflow ensuring proper documentation handovers.
What you bring to the table
– Best work collected in a top-notch portfolio.
– Branding.
– Excellent communication skills (fluent in English, spoken and written).
– Hands-on problem-solving skills.
– Design thinking.
– Trend spotter.
– Eye for detail and esthetics.
The computer skills you have
• Microsoft 365.
• Adobe creative suite (Photoshop, Illustrator, Indesign).
• Experience with web development is a pre.
• Experience with Keyshot is a pre.
What you will get in return
– Opportunity to work in a young, ambitious and expanding international team.
– Competitive salary.
– Laptop and phone.
Preferred industry experience: Apparel & Fashion, Consumer Goods, Automotive
Based in: Amsterdam
Reporting to: Marketing manager


verlopen

SHLEEP

We are looking for a Graphic Design intern to help us with graphic design, brand design, illustrations, and other related work.
The detailed internship description and application can be found here:
https://shleep.homerun.co/graphic-design-intern/en

A bit more about Shleep: we are a digital sleep coaching start-up supporting large companies with digital sleep solutions to improve the health, performance, and well-being of their employees. We do this through our Shleep app, as well as live webinars, 1-on-1 sleep expert sessions, personalized email coaching, and more.


verlopen

Student Jobber

Student Jobber is een online platform waar studenten als freelancer te werk kunnen gaan zonder KvK-inchrijving. Zo kunnen studenten en scholieren verworven kennis direct verkopen aan zakelijke klanten.

Op het moment staat er een opdracht open die aansluit bij de GMI designschool opleiding: Animation

Er wordt een animator gezocht voor een uitleg video van een webshop/webwinkel.
https://studentjobber.nl/opdracht/deboprojects-animator-gezocht/


verlopen

DycoTrade

Internship Allround DTP-er:

Download hier de pdf met de vacature: Internship Allround DTP-er

Contactpersoon: Emile.Pontier@DycoTrade.com


verlopen

statterrecruitment

Gezocht: DTP’er voor kleine logo klus

Wij zijn op zoek naar iemand die voor een nieuw in de markt te zetten propositie ons logo zou kunnen finetunen / aanpassen.

Wie zijn wij:

Wij zijn een werving en selectie bureau gespecialiseerd in de bemiddeling  van marktonderzoek, marketing en sales professionals.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met:  Hans Stätter

Stätter Recruitment
T + 31 (0)6 22228292 │ +31(0)20 7162747
h.statter@statter.nl https://statterrecruitment.com

Global recruitment Market Research, Marketing & Salesverlopen

Voedselbanken Nederland

Voedselbanken Nederland is toe aan een nieuwe website en zoekt een

Webdesigner

(tijdelijk project, vrijwilliger)

Wat vragen we van je?

We zoeken iemand met gevoel voor sfeer en design die op vrijwilligersbasis mee wil denken en werken aan de nieuwe look & feel van de corporate site. Je vertaalt de visie op het gewenste imago naar een passend design voor de website zodat de webdevelopers hiermee aan de slag kunnen. De site wordt gebouwd in WordPress. Binnen de kaders van het gewenste imago is voldoende ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Graag zelfs!

Het werk bij de voedselbanken is onbetaald, je onkosten komen voor vergoeding in aanmerking.

Tijdsbesteding:

Het gaat om een kortlopend project van 4-6 weken, op korte termijn (april/mei).

Globaal ziet de planning er als volgt uit:

 • gesprek met bestuurslid communicatie over gewenst imago (wat wel en wat niet)
 • oriëntatiefase webdesigner
 • bijeenkomsten (een of twee dagdelen) met de webdeveloper en bestuurslid communicatie waarbij de belangrijkste pagina’s worden vormgeven.

Over Voedselbanken Nederland

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedsel. Hiervoor werken wij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Voedselbanken Nederland is de landelijke vereniging voor alle aangesloten voedselbanken in Nederland en werkt uitsluitend met, inmiddels ruim 11.000, vrijwilligers. Voor meer informatie: www.voedselbankennederland.nl

Interesse?

Lijkt het je leuk om mee te denken over het design van onze nieuwe website en wil je je inzetten als (tijdelijke) vrijwilliger voor Voedselbanken Nederland, neem dan snel contact met ons op via welkom@voedselbankennederland.nl of bel met 088 543 543 5 (ma t/m vr van 10.00 – 16.00 uur).verlopen

Amsterdam Merchandising

Functie Grafisch vormgever

Education level MBO, HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Zo snel mogelijk (Maart/April 2019)
Augustus/September 2019 (overwegend 20-24 weken)
Stageduur 3 – 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Taakomschrijving
Wie wil er werken voor het gaafste merk van Amsterdam: I amsterdam

Amsterdam Merchandising bv biedt een mooie kans om mee te denken over en werken aan de creatie van nieuwe producten. Wij zijn de exclusieve merchandise partner van I amsterdam en zijn bezig dit concept fors uit te breiden op diverse fronten. Je draait mee in een hecht team waar hard werken, creativiteit, humor en vooral mooie dingen creëren centraal staan. In ons goed bereikbare kantoor neem je deel aan de gezamenlijke lunches en heb je veel interactie met je collega’s wat zorgt voor veel leermomenten!

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste MBO/HBO student Grafisch/Multimedia vormgever (minimaal 3e-jaars). Je hebt een creatieve achtergrond en uitstekende DTP skills (Photoshop en Illustrator zijn een must). Je gaat werken aan doorlopende opdrachten die variëren van het opmaken van artworks voor kleding tot het aanpassen van een verpakking voor één van onze producten. Je hebt een goed onderbouwde mening waar we verder mee komen en je kan redelijk zelfstandig werken.

Wij kijken uit naar je reactie!

Werkzaamheden

Ontwerp
(DTP)
Webdesign
Storytelling
Ontwerpen
Content creëren
Photoshop
Illustrator
Indesign
Office pakket
Fotografie
Gewenste profiel

Zelfstandig
Gedreven
Gemotiveerd
Enthousiast
Creatief
Onderscheidend
Communicatief
Team-player
Innovatief
Wat bieden wij

Een erkende stageplek binnen een creatieve omgeving
Team van enthousiaste/ervaren collega’s
Dynamische werkomgeving
Heerlijke lunch
Gepaste stagevergoeding
Voor vragen mail: schenkels@amsterdam-merchandising.nlverlopen

Apollo 11

Grafisch / Multimedia ontwerper gezocht!

Voor ons bedrijf Apollo 11 (www.apollo-11.nl) zijn we op zoek naar een startend grafisch (multimedia) ontwerper, om samen met ons nieuwe produkt concepten te creëren en te realiseren. Vanuit onze studio in de Amsterdamse Jordaan bouwen we eigen merken (www.foooty.com / www.painted.amsterdam) en ontwikkelen we nieuwe produkten voor externe klanten.

We zoeken een ondernemende starter:

– DTP+

– Ervaring met Creative suite is een must

– Handig in fotografie en film is een pre

– Social media vaardig

– Interesse in art, travel & play!

Ben je op zoek naar een ondernemende rol in een creatief bedrijf, dan horen we graag van je.

Voor meer informatie mail: jp@apollo-11.nl of bel 06-42127995verlopen

Publicis Groupe

Studio Stagiaire

Wij zoeken voor onze Studio & Design een stagair(e) die kan ondersteunen, meewerken en oppakken van kleine (deel) projecten op onze klanten. Zo ben je onderdeel van het breed team met meerdere klanten. Spreekt dit je aan, reageer dan snel!

belle.baudoin@publicisgroupe.com

Publicis Groupe The Netherlands bestaat uit 2 full service reclamebureaus: Publicis en Leo Burnett. Wij werken o.a. voor: Nutricia, Renault, Nestlé, Garnier, Procter & Gamble, Samsung, ASML, Fiat en veel overheid instanties. Als Stagiair(e) Graphisch vormgever zul je onderdeel uitmaken van de studio en design afdeling. En werk je aan mooie projecten en campagnes voor internationale klanten.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Goede kennis van het adobe pakket
 • Een passie voor beeldbewerking en illustreren
 • Conceptueel kunnen denken
 • Briefing klant kunnen vertalen naar een mooi ontwerp
 • Prioriteiten kunnen stellen
 • Werkt structureel en accuraat
 • Stressbestendig

Competenties

 • Je bent in staan kansen te signaleren en hierop in te spelen.
 • Goede kennis van de Engelse taal en Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Teamplayer
 • Geen negen-tot-vijf mentaliteit
 • Accuraat
 • Hands-on
 • Verbinder
 • Wil graag de fijne kneepjes van het vak leren

Informatie over de stage

 • Uren: 32 tot 40 uur per week
 • Er is professionele begeleiding aanwezig
 • Stage van minimaal 5 maanden
 • Stagevergoeding is 500 euro per maand


verlopen

Muchachomalo

Design/DTP stagiair(e)

Wie zijn wij?
Lifestyle merk Muchachomalo, Spaans voor bad boy, brengt jaarlijks een underwear collectie uit met een nieuw thema, verdeelt over de 4 seizoenen. Een gedreven team van verschillende kunstenaars, fashion designers en marketeers bouwt ieder jaar aan een ‘never-seen-before’ campagne met het doel een brede doelgroep te inspireren met hun boodschap, vormgegeven in kunst en fashion.

Functieomschrijving
Wij zijn per direct op zoek naar een stagiair(e) voor ons Design/DTP team. Binnen een groeiende organisatie kom je terecht in een jong, enthousiast en creatieve werkomgeving waar je een ondersteunende rol zal krijgen bij de opmaak van diverse Muchachomalo online en offline communicatiemiddelen zoals advertenties, salesboeken, presentaties, POS-materiaal, verpakkingen, online banners, online newsletters etc.

Wij bieden
Een uitdagende en leerzame waarin je ruimte krijgt om kennis te maken met meerdere facetten binnen het Design/DTP vak. Jouw (creatieve) inbreng wordt daarbij zeer op prijs gesteld. Verder bieden wij:
– Prima stagevergoeding;
– Ruimte voor het uitvoeren van een stage opdracht;
– Leerzame stage met veel verantwoordelijkheden;
– Een gezellig en jong team.

Wat wij van jou vragen:
– Creatief en heb je passie voor vormgeven;
– Nauwkeurig;
– Communicatief vaardig;
– Resultaat gericht;
– Enthousiast en gedreven.

Is je interesse gewekt?
Motiveer dan waarom wij juist voor jou zouden moeten kiezen en voeg daarbij je CV en portfolio aan toe en stuur dit naar hr@fashionjuice.nlverlopen

Heidrick & Struggles | Vacature stageplek voor Design Student

Graag zou ik bijgesloten vacature onder de aandacht willen brengen, een super kans voor een van jullie studenten incl. fijne voorwaarden!

Digital Design Intern_Jan19.pdf

Heidrick & Strugglesverlopen

CREATIVITEIT EN TECHNIEK IN ÉÉN FUNCTIE GEZOCHT: DE DTP PROFESSIONAL

Wil jij je invreten in de grafische EN technische kant van onze bijzondere mailingproducten? Dan ben je bij LocoMix/LocoMail aan het juiste adres. Wij zijn per direct op zoek naar een DTP Professional (1ft, 40u) die ons team kan versterken.

Als DTP Professional ben jij eindverantwoordelijk voor de Prepress-fase van al onze unieke mailingproducten en bedankjes, zowel voor de consumenten- als de zakelijke doelgroep. Daarbij verlies je kwaliteit niet uit het oog. Je begeleidt bij de juiste toepassing van het ontwerp naar product. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opzetten van het automatiseringsproces van de prepress en zul je je ook met de technische kant van onze website bezig houden.

Je bent voor ons de ideale medewerker als je

 • Minimaal een opleiding hebt in de Grafische sector, MBO niv 4
 • Aantoonbare kennis hebt van Adobe software, Colormanagement en printtechnieken
 • affiniteit hebt met de technische kant van het DTP-vak
 • oplossingsgericht en kwaliteitsbewust bent
 • niet terugdeinst voor een uitdaging en van aanpakken houdt
 • leergierig bent

Wat bieden we jou?

 • Een marktconform salaris;
 • Een fijne werksfeer waarbinnen zelfstandigheid en initiatief tot verbetering wordt gewaardeerd
 • Een kans om mee te groeien met de organisatie en bij te dragen aan succes

LocoMix/LocoMail bestaat al meer dan 15 jaar en heeft in die tijd een superteam opgebouwd van hardwerkende, kritische en flexibele medewerkers die met veel onderling plezier LocoMix verder laat groeien.

Sta je te trappelen om je skills op een veelzijdige manier in te zetten? Stuur dan een gemotiveerde mail met cv naar Resa Gaillard, rgaillard@locomix.nl  en wie weet nodigen we je uit op de koffie! Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op www.locomix.nl en www.locomail.nl

LocoMix/LocoMail BV
Zonnebaan 34
3542EE Utrecht
Tel: 030-2611076verlopen

Online seminar

op zoek naar studenten voor een bijbaan

Wij zijn een online webinar platform en regelmatig op zoek naar studenten voor ons productieteam. Zie vacature “webinar engineer”: https://www.onlineseminar.nl/over-onlineseminar/werken-bij-onlineseminar/

Kim Torsingverlopen

reclamekantoor RE-UP

”Are you the three-eyed crow? Can you make a concept come to life? Do you have a creative eye for turning ideas into captivating visuals for social media communities?

If so, we might be the perfect match!

We are looking for a multi-talented creative / junior designer to join RE-UP’s new headquarter in Amsterdam in the role of a Graphic Designer / Art Director intern. You’ll be working with a range of clients in the luxury category from beauty to fashion, from watches to automotive, so expect to be creating a range of imagery from brand identities, to social media posts, web assets and print elements.

WHO WE ARE
We are RE-UP, a creative and digital agency, with expert knowledge in brand strategy and digital activation.

Founded in 2014 by veterans from advertising agencies (Havas, IPG) and pioneers of the Social Media practice (Ogilvy), RE-UP provides services for large companies the likes of L’Oréal and the Richemont group, but also to emerging brands or celebrities. Current projects are with brands in mainland Europe (with a strong focus on Paris and Geneva) and in Asia.
Our team is made of experienced international professionals and young talents specialising in design and digital planning.

WHAT WE OFFER
The ability to “make it”: as an indie agency, our people are our talents: we’re now in a phase in which our creative ambition is to deliver campaigns that can win awards.
A strong intercultural environment: with offices in Amsterdam, Paris and Tokyo, and a very international staff, we want to create ideas and “things” that truly spread among cultures.
The ability to grow: as a small agency, the hierarchy is very horizontal: a good idea can therefore quickly come to life.

YOUR RESPONSIBILITIES
As a Graphic Designer / Art Director intern, you will be supporting our teams in designing social media content for our clients, developing brand identities, creating graphic marketing material (digital and print) and rolling out campaigns into a variety of formats.

Daily tasks involve:
● Design of Facebook & Instagram posts
● Development of brand identities, with a strong focus on social media environment
● Creation of digital and graphic collaterals (Stop Motion, DIY videos, Motion Design)
● Brainstorming new creative ideas
● Creating / suggesting new content ideas
● Designing websites
● Creation of prints elements

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
● A curious mindset
● A very curious mind
● Excellent understanding of social media rules, formats and mechanics
● Full command of the Adobe Creative Suite
● Photography and video experience
● Hand drawing skills
● A good portfolio of executed work

● Inventive ideas and a strong ability to brainstorm
● Great attention to detail
● Interest in the arts, in advertising, in digital and in creative thinking is a must
● Good command of English
● A team player spirit
● A “can do” attitude
● A resourceful person, not shy of rolling up their sleeves to get things done

BONUSES
● Experience as an Instagrammer, or as a blogger
● SEO knowledge
● WordPress skills
● Foreign language(s)

Starting date : As soon as possible

To apply for the intern position, based in Amsterdam, please send your CV and a cover letter to
letstalk@thisisreup.com with the subject titled ‘intern Graphic Designer / Art Director.’ We look forward to hearing from you creatives!

www.thisisreup.comverlopen

Swapfiets

Grafisch Vormgever gezocht:

Bij Swapfiets, de snelst groeiende Start Up van Nederland én winnaar van de Dutch Design Award én Dutch Marketing Award, zijn we op zoek naar een leuke stagiaire die onze Visual Creative kan ondersteunen.

Kijk voor meer info:

www.jobs-swapfiets.nl/stage-grafisch-vormgever/nlverlopen

Stageplek bij Eboman/Ebostudies
Motion Graphics / Animation / AV production

Wij, Eboman/EboStudio, zoeken een stagiaire om ons team te versterken bij de productie van animaties, motion graphics en concepten voor audiovisuele shows/producties. EboStudio bestaat uit een team van 7 technici en designers. Dit jaar hebben we EboSuite gelanceerd, video software speciaal voor DVJ’s, muzikanten en AV artiesten/kunstenaars en waarvoor we de Buma Music meet Tech Award 2018 gewonnen hebben (zie www.ebosuite.com). Tijdens de stage zal gewerkt worden aan video/muziek composities voor verschillende projecten en voor de promotie van EboSuite. Naast EboSuite zal de stagaire ook te maken krijgen met andere innovatieve technologie die wij ontwikkeld hebben, zoals Augmented Stage, de SenSorSuit, Senna en Interactive Tracks (zie www.ebostudio.info). De stagiaire moet een passie hebben voor motion graphic design, open staan voor experimenten en in ieder geval Adobe Premiere, Photoshop en After Effects beheersen.

– creatief, enthousiast en leergierig is
– ervaring heeft met motion-design (met school projecten of externe activiteiten)
– handig is met de Mac en de daarbij behorende pakketten After Effects/Photoshop/Premiere
– zelfstandig, flexibel en een team player

Stageperiode: vanaf 1 september
Stagevergoeding: 200 euro p maand.
Stageplek : Amsterdam

Je kan je sollicitatie richten aan Jason Köhnen, contact@ebostudio.infoverlopen

WANTED: WEB DEVELOPMENT TOPPER

 HELLO,

Wij zijn Qnoop. Een duurzaam sokken label uit Amsterdam.

De feiten op een rij, wist je dat jij gemiddeld 1.3 sokken kwijtraakt per maand?

Alleen in Nederland resulteert dit al in een enorme berg eenzame sokken die op den duur worden weggegooid. Ontzettend zonde en niet duurzaam. Wij vonden dat hier verandering in moest komen. Onze sokken zijn gemaakt van Gots-gecertificeerd bio katoen én de ene sok is voorzien van een knoop en de ander van een lus. Zo kun je de sokken aan elkaar “Qnoopen” voordat ze de was en/ of kast in gaan. 2,5 jaar geleden zijn wij officieel van start gegaan.

Nu zijn wij voor onze bestaande wordpress website www.qnoop.com op zoek naar iemand die deze naar een hoger niveau kan en wil tillen. Het gaat hierbij grotendeels om het optimaliseren van zowel back-end als front-end assignments.

Wij zouden graag een samenwerking aangaan op projectbasis (8 a 9 uur in de week). Een eventuele stage is ook bespreekbaar.

Ben je gedreven, enthousiast en wil je impact maken binnen een klein bedrijf? Dan pas jij goed bij Qnoop!

HEADS-UP! ons kantoor zit heel dichtbij de Foodhallen Amsterdam. De verleiding is zeer groot!

Wil jij deel uitmaken van deze bloeiende start-up onderneming in Amsterdam-west? Neem dan contact met mij op! Ella.bril@qnoop.comverlopen

Masquerade Management

Is een artiestenbureau dat internationale dj’s vertegenwoordigd. Op dit moment verzorgen wij het volledige management voor Olly James en KEVU. Beiden dj’s richten zich op EDM/big room. Met verschillende releases bij internationale platenlabels zoals Spinnin’ Records en Revealed Recordings (Hardwell zijn label) werken zij zich omhoog naar de top. Daarnaast hebben beiden artiesten wereldwijde optredens. Zo was Olly James onder andere dit jaar te vinden op Tomorrowland.

Wat bieden wij?

Uitdagende stageplek
Leerzame stageplek
Ruimte voor eigen inbreng
Kijk in de muziekindustrie
Deel uitmaken van de artiestencrew
2-3 dagen

Omschrijving van de werkzaamheden:

Tijdens de stage zal je het grafisch design op je nemen voor verschillende internationale artiesten. Het gaat hierbij om het creëren van eigen content, artwork, show aankondigingen, social media posts etc. Hieronder een greep uit de werkzaamheden:
Ontwerpen
Content creëren
Bewaken van de huisstijl
Visuele vertaling van merk- en marketingstrategie

Gewenste profiel

Creatief Zelfstandig MBO/HBO Goede beheersing van Nederlandse & Engelse taal Kennis van ontwerpen Gemotiveerd Flexibel

Contact:

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken?
Stuur je motivatie + CV naar: jip@masquerademanagement.com Masquerade Management is gevestigd in Waddinxveen.verlopen

Health Machine WF:

Illustratoren gezocht

In West-Friesland is een bijzondere beweging aan de gang: zorginstellingen, bedrijfsleven, gemeenten en opleidingen werken samen met inwoners in de Club van 100 om van deze regio de meest vitale en innovatieve van Nederland te maken.

De Club van 100 komt de komende weken 3 keer bij elkaar om oplossingen te bedenken voor knelpunten in de zorg, en deze onder deskundige begeleiding uit te werken. De laatste sessie bereiden we de deelnemers voor op een pitch. En dat moet er natuurlijk wel een beetje swingend uitzien. We zoeken 5 illustrators die op donderdag 29 maart van 17.30-20.00 uur kunnen helpen om de oplossingen te visualiseren in een tekening of strip. De sessie vindt plaats in Hoorn, op een locatie direct bij het NS station. Vergoeding in overleg.

Bekijk ook de Facebook pagina van Health Machine WF: https://www.facebook.com/HealthMachineWF/videos/1847857768854625/

Meer informatie: Hanneke Bonfrer, E hanneke.bonfrer@omring.nl T 06-16934507verlopen

Restau Hospitaliy Systems

Vacature
Visual Designer & Developer

Leuke baan voor een veelzijdige visual designer….download de pdf voor de gehele tekst….

vacature visual designer-restau.pdfverlopen

VUMC Spoedopdracht animatie filmpjes

Voor een E-learning module over ethische dilemma’s in de zorg voor asielzoekers zijn we met spoed op zoek naar een stagiaire die geschoold is in het bedenken en maken van animaties en filmpjes.
Ben je een enthousiaste student die dit leuk vindt? Stuur je portfolio/gegevens of mail voor meer info naar m.potma@vumc.nlof

Kijk op de website van Hellinique naar de vacature: www.hellenique.nlverlopen

Stageplek Graphic Design bij Bundles

De opdracht
Content is king. Omdat we steeds harder groeien, met een grotere community en meer klanten, wordt het steeds belangrijker om goede content te hebben. We zijn op zoek naar een stagiair(e) grafische vormgeving die aan de slag gaat met het maken en bewerken van visuele content in de breedste zin van het wordt. Denk aan foto’s, infographics, illustraties, quick guides, advertenties, verpakkingen, webpagina’s, films, etc. Daarnaast zijn we bezig met de lancering van een App waarbij je kan bijdragen aan het ontwikkelen van coole features.

Het is een pré als je niet alleen visueel sterk bent maar ook affectie hebt met social media marketing, email marketing, bloggen, film, conversie optimalisatie, etc.

Wij zoeken
Een gedreven designer met een creatieve geest en innovatieve ideeën. Dit uit zich onder andere in het doorontwikkelen en toepassen van de Bundles huisstijl.
Een zelfstandige designer met een hands-on / can-do mentaliteit en doorzettingsvermogen die goed kan omgaan met een resultaat gedreven omgeving.
Iemand die 3 – 5 dagen beschikbaar is voor ten minste 3 maanden, geen ruimte voor onderzoek.
Adobe Creative Suite skills
Pre: interesse / ervaring met social media marketing en film.

Wij bieden
Een kans om impact te maken! Door bij te dragen aan de groei van Bundles help je mee met een duurzame verandering van ons economische systeem!
Een ruime werkplek in Amsterdam dichtbij Amstel station, met veel vrijheid voor creativiteit, eigen verantwoordelijkheid en kansen om te groeien.
Een kijkje in de keuken van een startup met een gedreven team dat werkt aan een missie en elkaar helpt om door te ontwikkelen.
Lekkere surinaamse broodjes & hele goede koffie van Moyee (fairchain:)

Over Bundles
Onze consumptiemaatschappij vraagt om steeds meer en goedkopere spullen. Deze goedkope wegwerpspullen gaan steeds sneller kapot en worden sneller weggegooid. Dat moet stoppen!

De oplossing: een circulaire economie. Een systeem waarin consumenten geen spullen bezitten die ze vervolgens weggooien, maar waarin de consument gebruiker wordt van duurzame spullen die lang meegaan en geupgrade, gerepareerd en hergebruikt kunnen worden. Dan betaal je niet voor een wasmachine en droger, maar voor schone was. Niet voor een koffiezetapparaat, maar voor kopjes koffie.

Bundles abonnementen
Bundles maakt de hoogste kwaliteit apparaten beschikbaar voor consumenten in een duurzaam en flexibel abonnement. Zonder investering voor de consument, maar tegen een maandelijkse betaling per gebruik. De apparaten worden gratis geleverd en geïnstalleerd, ook het onderhoud is voor rekening van Bundles.

Wij verbinden het apparaat met internet via een slimme stekker zodat we kunnen zien hoeveel energie het apparaat gebruikt en wanneer het apparaat onderhouden moet worden. Zo kunnen we de juiste tips op het juiste moment geven en samen de gebruikskosten beperken. Bundles streeft naar een 100% service aanpak, van levering tot einde van gebruik.

Er zijn nu ongeveer 1000 abonnementen/machines in gebruik in de markt, voornamelijk wasmachines maar ook drogers, vaatwassers en binnenkort introduceren wij een koffie abonnement.

Interesse? Neem alvast een kijkje op onze website www.bundles.nl en stuur je motivatie naar wouter.buijze@bundles.nlverlopen

PREMIUMS ONLINE MEDIA BUREAU

Wij zijn op zoek naar creatief talent! Ben jij de Media Vormgever die wij zoeken? Start je stage Media Vormgever bij het grootste Online Media bureau van Nederland. In sneltreinvaart leer jij alles wat je moet weten over Media Vormgeving. Je gaat direct hands-on en leert in de praktijk. Met persoonlijke coaching en begeleiding, onder de vleugels van een ervaren Art Director.

Aan het eind van jouw stage heb jij geleerd hoe je de boodschap van een merk goed naar voren laat komen, met een perfecte combinatie van kleur en verhaal.

Stuur een recent cv met een leuke motivatiebrief naar: info@premiums.mobi
https://www.premiums.mobi/verlopen

Kenniscentrum Sport

MEEWERKSTAGE SOCIAL MEDIA / GRAFISCHE VORMGEVING

Omschrijving
Kenniscentrum Sport is voor het groeiende platform www.allesoversport.nl, op zoek naar een stagiair(e) grafische/digitale vormgeving, (communicatie en) multimedia design, e.d. die helemaal thuis is in de wereld van social media!

Je maakt beeldmateriaal (infographics, illustraties, etc.) ten behoeve van het Kenniscentrum Sport en het online platform allesoversport.nl. Daarnaast is het beeldmateriaal ook bedoeld voor email en diverse Social Media-kanalen zoals Twitter, Facebook, LinkedIn, Pinterest en Instagram. Je werkt nauw samen met online marketeers, content marketeers en communicatie adviseurs.

Werkzaamheden
Ontwerp en productie van beeld voor social media posts (inclusief conceptontwikkeling waar nodig).
Doorvertalen van feiten en cijfers naar Infographics.
Meedenken over het verder ontwikkelen van een sterke visuele stijl, met ruimte voor eigen initiatief (evt. video).
Bewaken van de merkidentiteit volgens het brandbook zodat alle online en offline communicatie-uitingen in lijn zijn met de huisstijl.
Bijblijven in het vakgebied; je bent op de hoogte van wat er leeft en speelt op het vlak van visuele content. Je kunt hierin ook adviseren. (evt. animaties)
Het aanleggen van een beeldbank.

Profiel Stagiair(e)
Know-how van en vaardigheid met Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator etc.
Kan complexe content doorvertalen naar beeldmateriaal.
Moet snel kunnen schakelen en accuraat zijn in de werkzaamheden.
Zelfstandig kunnen werken in een zelfsturende organisatie.
Sociaal en enthousiast.
Feeling met Social Media.
Is minimaal 4 dagen per week beschikbaar.
Affiniteit met sport.
MBO / HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?
Een leuke en creatieve meewerkstage (geen ruimte voor onderzoek) in een informele organisatie met een sportieve omgeving. Werken op een fiets of loopband, hardlopen in het bos tijdens de lunch? Het kan allemaal bij Kenniscentrum Sport! Je krijgt alle ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten en medewerkers te inspireren met jouw werk. Je zal volledig worden opgenomen in de organisatie en hebt het volledige Adobe pakket ter beschikking. Daarnaast krijg jij een stagevergoeding variërend van € 250 tot € 350 per maand op basis van een 38 urige werkweek.

Wie zijn wij?
Kenniscentrum Sport (ca 70 fte) zet zich in voor de toepassing van praktische en wetenschappelijke kennis op het gebied van sport en bewegen. Met deze kennis kunnen we de economische en maatschappelijke impact van sport vergroten: de juiste kennis zorgt voor een snellere revalidatie of lager arbeidsverzuim, meer participatie van mensen met een handicap, goed geschoolde trainers en coaches of – voor topsporters – het kleine verschil tussen ‘wel of geen medaille’. En voor iedereen geldt dat verantwoord sporten en het voorkomen van blessures er voor zorgt, dat we gezond én met plezier (blijven) bewegen.

www.kenniscentrumsport.nl
www.allesoversport.nl

Interesse?
Wij zijn vooral heel erg benieuwd naar jou als persoon en jouw werk! Je bent tot 14 augustus 2017 van harte welkom om je cv, een korte motivatie en een indruk van je eerdere werk te sturen naar Jolien Gielleit via jolien.gielleit@kcsport.nl . Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 06-29393840.verlopen

Leadingcourses.com

Leadingcourses.com bestaat uit een klein team van professionals – werkend vanuit het centrum van Utrecht – met een sterke passie voor internet, golf en techniek. Onze missie is om golfers uit heel de wereld helpen om de voor hen best geschikte golfbaan te vinden, dus op basis van handicap, locatie, kwaliteit en behoeften.

Onze site wordt maandelijks bezocht door meer dan 300.000 golfers vanuit heel Europa, de site is beschikbaar in 9 talen en we zijn actief in 133 landen. We zijn op dit moment marktleider in de Benelux en we willen in 2017 onze positie verder uitbouwen. Ons doel is om uiteindelijk de Tripadvisor for Golf worden en dat elke golfer in de wereld zijn zoektocht bij ons begint. Naast het feit dat onze site responsive is, zijn we nu ook bezig om een app te lanceren (eind 2017). Ons tech team heeft veel ervaring en kan stagiaires veel bijbrengen, zowel qua front-end als back-end development.

We hebben altijd plek voor stagiaires en we zijn flexibel qua periode en startdatum.

Stage

Stagiaires krijgen een leuke inspirerende werkomgeving en veel verantwoordelijkheid. En, we zullen ze goed begeleiden. Daarnaast geven we elke student een stagevergoeding van 250 euro (full-time).

De vacature voor front-end developer staat op Indeed en men kan via Indeed solliciteren.verlopen

Design Intern

The Story

Are you ready to change recruiting? Flexpat is an improved version of a hypothetical marriage between a recruitment agency and a travel platform. We attract applicants with digital skills by providing them with the flexibility of working on exciting projects with guaranteed income and remote work from their dream destinations. On return, we offer those talents as high-skilled remote workers to fast-growing companies.

Flexpat is looking for a creative wiz! Currently, we’re on the look-out for a Design Intern whose creative skill and drive will support our brand.

Responsibilities

 • Work closely with the marketing team to establish Flexpat’s brand identity
 • Brainstorm and implement great visual ideas to make our website stand out
 • Design visuals and graphics for web, e-mail, and print
 • Assist with the design and execution of online ad campaigns
 • Support the production of dynamic marketing materials
 • Design/Redesign existing logos and web content
 • Opportunity to come up with creative ideas on an ongoing basis

Our Requirements for You

 • HBO/University studies, completed or ongoing, in Graphic design or related;
 • Excellent Adobe Creative Suite skills;
 • Hands-on, can-do attitude;
 • Ability to deliver in a challenging, result-driven environment;
 • Drawing ability is a plus;
 • Available for 16+ hours for at least 5-6 months.

The Offer

 • Impact: By making Flexpat a success for companies, you(!) enable people to live their dream life of work & travel. Personal Growth: we will recognize your success with constant opportunities for growth and personal development.
 • 5%: Work 5% of your time on your own projects.
 • Culture: You will join an entrepreneurial environment where people support each other and grow together. We value culture and believe that it’s a major key to success.
 • Flexpat lifestyle: You will enjoy the freedom and flexibility of working and traveling from any point of the world! If that’s not exciting, then we don’t know what is…

Is it you we have been looking for all along? Join the Flexpat team! Send us your CV together with your portfolio.

hello@flexpat.coverlopen

Hello it’s me

Jij bent vast –en zeker op zoek naar een stage? Maar dan wel een fantastisch leerzaam en leuke stage toch? Wij bieden de stage waar jij naar opzoek bent!

Wij zijn meer dan alleen een stageplek. Wij laten je ontplooien tot een gespecialiseerd Grafisch Vormgever!

Over ons

Wie zijn wij? Wij stellen onszelf voor als Hello it’s me

Hello it’s…….wie? Wij zijn hét online marketing bureau dat zich inzet voor bedrijven (klanten) om hun online marketing ambities waar te maken. Dat doen we doormiddel van het optimaliseren van Google Adwords accounts, campagnes opbouwen en adverteren. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in Social Media Marketing en Webdesign. Voor ieder bedrijf zorgen wij voor dé oplossing om de ‘Customer Journey Service’ van de klant zo makkelijk mogelijk te maken!

Wat je op verjaardagen vertelt dat je doet!

‘’Nee, ik doe geen boodschappen. Ik zorg dat er grafische boodschappen de deur uit worden gedaan’’.

Wat je écht doet!

 • Ontwerpen van een huisstijl als campagnebeeld.
 • Je werkt mee aan het implementeren en activeren van social media tools.
 • Aangaan van creatieve en ontwerptechnische uitdagingen.
 • Je werkt voor meerdere klanten tegelijkertijd, grote maar ook kleinere.
 • Werken met Photoshop en Illustrator zijn jouw expertises.

Hoe jij dat aanpakt!

 • Vertaal je ideeën en concepten door naar vormgeving op online platformen
 • Doordat je de laatste trends in online marketing via blog en sociale netwerken op de voet volgt, weet je gelijk welke kansen we bij de klanten nog kunnen benutten
 • Doordat je communicatief sterk –en een echte teamplayer bent, weet je zeker dat je plannen ook daadwerkelijk tot uitvoer komen
 • Je kan zelfstandig werken en hebt aan één woord genoeg. Dus als wij zeggen ‘kleine kapitalen’ dan begrijp jij dat we niet bedoelen dat het om een half miljoen euro gaat.

Dit is hoe jouw dag eruit ziet!

Met de jas nog aan check je in de ochtend eerst de laatste resultaten van jouw geplaatste header van een dag eerder. Want dit heeft je de nacht daarvoor vol spanning wakker gehouden. En, hoe ziet het resultaat eruit? Goed –maar er is altijd ruimte voor een innovatieve verbetering! Die innovatieve verbetering ga je dan brainstormen met je collega’s. Onder het genot van een kopje groene thee of een dubbele espresso, ligt er maar net aan hoe wakker je bent. De header is tijdelijk, aangezien de header een actie bevat van een week. Daarom ga je alvast aan de slag om een nieuwe header te ontwikkelen dat voor volgende week op de planning staat. Als je dat hebt gedaan wordt er gevraagd om voor een klant een nieuwe landingspagina te maken. Aangezien de huidige landingspagina achterhaald is, ga je na wat de klant wilt met een nieuwe landingspagina. Jouw expertise komt dan aan bod. Jij gaat op basis van de wensen van de klant een nieuwe landingspagina ontwikkelen. De landingspagina moet verzorgd en rustig ogen volgens de klant. Ook moet de nieuwe landingspagina een aantrekkelijke call-to-action button bevatten waardoor de aandacht, van de bezoeker, daarop gevestigd wordt. En dan ga je aan de slag, zo creatief mogelijk!

Aan het einde van de dag ga je een uurtje iets doen om jezelf te ontwikkelen. Je kiest ervoor om een filmpje te bekijken over UX omdat dit je erg aanspreekt. Je bent er nog niet erg kundig in, dus is het voor jou een fantastische gelegenheid om even een uurtje daar aan te zitten. En dan zit je dag er op, maar het is vrijdag… Dat betekend borrelen!

Het team

De beste Grafische boodschappen bedenk je natuurlijk niet in je eentje. In ons flexibele team spar je samen met jouw mede stagiaires om het best mogelijke resultaat te behalen. En uiteraard kun je ook met ons, je stagebegeleiders, een potje hersenskraken.

Wij vragen

 • MBO –of HBO denkniveau
 • Proactieve en creatieve werkhouding
 • Passie voor Grafische Vormgeving

Wij bieden

 • Een bureaustoel
 • Kennis boven geld
 • Kennis van top online marketeers
 • Alle Google Adwords trainingen
 • Ruimte om jezelf te ontplooien
 • Een onvervalst goede werksfeer die zowel formeel als informeel kan uitpakken

Ja, ik wil deze stage!

Ga gerust je gang, solliciteer! We zetten je wel gelijk aan het werk. Maak een op-en-top facebook post in de huisstijl van Hello it’s. Voeg dit toe aan de sollicitatie. Daarnaast horen we graag waarom je bij Hello it’s me je stage wilt lopen en waarom we jou moeten kiezen als onze nieuwe aanwinst. Verras ons, en wie weet vragen we jou op gesprek!

Soort dienstverband: Stage

hello@helloitsme.onlineverlopen

Dutchwebshark

Locatie Amsterdam

Vakgebied Audio en video design

Duur 4 – 6 maanden

Ben jij op zoek naar een Audio en video design stage waar je echt zelf video’s gaat maken en bezig bent met conceptontwikkeling? Wil jij stagelopen in een werkomgeving waar écht naar je mening wordt geluisterd? Ben je klaar om de praktijk te ervaren en zelf video’s en blogs te gaan maken voor onszelf en voor onze klanten? Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die van aanpakken weet en het tof vindt om mee te werken aan verschillende video’s en blogs voor de vacatures en talentpools van onze klanten. Zo ga je ervaring opdoen in online recruitment marketing. Je wordt hierin begeleid door de Marketing en Communicatie Consultant.

In het kort:

 • Produceren van diverse video’s en vlogs voor onszelf en onze klanten
 • Het maken van filmpjes voor onze eigen Social Media en onze website
 • Conceptontwikkeling van goede scripts
 • Editen van video, inclusief leaders etc
 • En vooral meedenken over alle uitdagingen van onze Marketing & Communicatie-team

 Wie je bent

Je bent een derdejaars HBO of MBO 4 student en je volgt een studie in de richting van Audio en Video of Grafisch Vormgeven. Je bent flexibel en niet bang om je mening te geven. Daarnaast ben je een natuurtalent in het maken van originele en opvallende video.

Wij vragen:

 • Derdejaars MBO 3 of MBO 4 student en je volgt een studie in de richting Audio en Video of Grafische Vormgeving.
 • 32 – 40 uur in de week beschikbaar (ruimte voor het uitvoeren van een studieopdracht)
 • Je vindt het leuk om keihard te werken totdat het eindproduct helemaal goed is
 • Conceptueel sterk
 • Creatief en je hebt een frisse blik op video
 • Buitengewoon talent voor tafeltennissen

Wij bieden:

 • Een stage bij een snelgroeiende organisatie in Amsterdam met een vernieuwde visie op de recruitment wereld
 • Fulltime meeloopstage met een minimale duur van 4 maanden
 • Een stagevergoeding
 • Ruimte om opdrachten voor je studie uit te voeren
 • Goed bereikbaar met OV, slechts 10 minuten lopen van Amsterdam Sloterdijk
 • Een ongekend goede en informele werksfeer binnen een club van betrokken mensen
 • De mooiste tafeltennistafel waar vele uren worden gespendeerd

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie contact op met Joyce Jansen via +31 6 14943606 of via joyce@dutchwebshark.com

Wie zijn wij?

Dutchwebshark is een talent marktonderzoek en acquisitie bureau. Wij hebben een unieke data gedreven methode ontwikkeld om het beste talent te bereiken en te verbinden aan onze klanten. Wij werken altijd op basis van onderzoek. Vanuit dit onderzoek weten we precies wie het beste talent is, waar ze zich bevinden en wat ze belangrijk vinden in een baan. Dankzij deze informatie kunnen we ze gericht bereiken en enthousiast maken voor de vacature of de organisatie. Als we de juiste professionals hebben gevonden, laten we ze laagdrempelig kennismaken met de organisatie. We vinden het namelijk belangrijk dat zowel de kandidaat als het bedrijf de juiste keuze maakt!verlopen

ME & MATS

Heeft een vacature design & marketing medewerker..

wil je meer weten kijk op deze pdf: me-mats-vacature-design-marketing-medewerkerverlopen

RIGHTABOUTNOW INC

is op zoek naar een stagaire Grafisch Vormgeven

meer weten over deze stage vacature?: download onderstaande pdf

GRAFISCHE-STAGE-VACATURE-SEPTEMBER2017-RANI.pdfverlopen

Graphic Designer Healthtech Incubator

For graphic design students who want to experience innovation and entrepreneurship first-hand,
NLC is offering an exciting part time side job. NLC is a specialised incubator that builds healthtech
ventures. Unlike most corporates and large institutions that lack the dynamics to make startups
thrive, NLC has a vibrant ecosystem that brings together the right people and knowledge and takes
startups from creation to prosperity.
At NLC we envision a future with affordable and readily available healthcare for everyone. We
employ our expertise in entrepreneurship and innovation to transform promising inventions into
viable businesses. We dare to dream big and act upon these dreams. Our diverse team, in which you
will fully participate, consists of a highly skilled and knowledgeable partner group and a growing pool
of senior and junior business developers. Do you want to be part of this adventure and put your
superpowers to use to complement the NLC team?

You will support our graphic designer and the business development team in:
● Branding and design of NLC, this includes, among other things, designing presentations,
invitations, brochures and other marketing material, visualisation of NLC’s core process and
strategy, DTP, design of NLC website;
● Branding and design of NLC’s ventures, including, but not limited to, the design of logos,
presentation templates and business cards
We are looking for:
● Creative, high-potential students in the later phases of their study with a background in
graphic design;
● Available 1-2 days per week in an hourly basis
● Strong, professional communicators in both Dutch and English with an eye for detail;
● Adaptive capacities in a constantly changing environment;
● Batteries-included team players who are more interested in making history than repeating it.
We offer:
● Adequate hourly compensation;
● Dynamic startup environment and a rapidly growing organisation;
● Contributing directly to success of NLC and all kinds of healthtech startups;
● Challenging responsibilities whilst working on diverse projects;
● Working in a very motivated team with entrepreneurs, scientists, and others with diverse
backgrounds and experiences.

Did we catch your attention and are you interested in learning more? Please don’t hesitate to reach
out to jobs@nlc.nl with any questions or an application with a short motivation and CV.
We look forward to hearing from you!
The NLC Team.verlopen

NOPSTER B.V.

Stagevacature – Grafische Vormgeving

Wat is I’M IN?
We zijn een jong en ontwikkelend bedrijf in de leukste branche van Nederland… de evenementenbranche! In de app zelf kun je terecht voor een volledige evenementenagenda. Maar je maakt ook kans om tickets, kortingen en andere prijzen te winnen.

Waarom zou je bij ons stage moeten lopen?
Je komt terecht in een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In een jong team, waar we openstaan voor jouw ideeën. Je ziet dus al snel je eigen bijdrage terug in ons bedrijf en onze app! Er hangt een gezellige en informele sfeer.

Wat ga jij betekenen voor ons? Je wordt onze junior grafisch vormgever. Als vormgever ben je verantwoordelijk voor het vormgeven van e-mailcampagnes, websites, banner-, social media- en advertentiecampagnes. Je gaat er ook voor zorgen dat onze 1 miljoen gebruikers van een zo mooi mogelijke app gebruik kunnen maken. Je zal de kwaliteit bewaken van ons merk en onze marketingmanager ondersteunen met het bedenken van nieuwe concepten.

Wat vragen we van jou?
– Je voelt je thuis in een jonge en ontwikkelende organisatie.
– Je bent op dit moment bezig met een studie in de grafische richting.
– Goede beheersing van de Nederlandse taal.
– Je hebt ervaring met o.a. Photoshop, Illustrator en InDesign.
– Je hebt een professionele houding en verantwoordelijkheid.
– Je bent 5 dagen per week beschikbaar.
– Je bent creatief, nieuwsgierig en je hebt oog voor detail.
– Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Wat bieden we jou?
– Een gezellige werkplek!
– Een nader te bepalen stagevergoeding.
– Leuke secundaire voorwaarden.
– Kennis- en inzichtvergaring over de applicatie- en evenementenmarkt.
– Werken vanaf een A-locatie in Amsterdam.
– Doorgroeimogelijkheden.
– Leuke vrijdagmiddagborrels.

ARE YOU IN?
Stuur dan jouw cv met motivatie naar info@appimin.com!verlopen

Dierenleed

Drie per jaar geven wij een boekje uit op A5 formaat van ongeveer 16 tot 20 pagina’s, helaas is onze huidige vormgever ermee gestopt en zijn we dus met spoed op zoek naar een vervanger die dit op vrijwillige basis zou willen doen. Alle content voor in het boekje ligt al helemaal klaar en moet dus alleen nog maar op een juiste manier in indesign gezet worden zodat het naar de drukker kan.

Een leuk project voor de beginnende vormgever die naam wil maken.

Een voorbeeld van onze boekjes kun je vinden op: http://www.stichting-dierenleed.nl/donateursblad.html

Bij interesse kun je contact opnemen met Dierenasiel Amsterdam-Noord / Oostzaan 020-6335400 of een mail sturen naar dierenleed@hetnet.nl t.a.v. Carin Admiraal / vormgever boekjeverlopen

The Ambition Factory

The Ambition Factory zoekt een enthousiaste grafisch vormgeving en branding stagiair die creatieve concepten weet te vertalen in een perfect grafisch ontwerp. 

Wie zijn wij?

The Ambition Factory is een franchiseorganisatie gelokaliseerd in het centrum van Amsterdam welke bestaat uit verschillende Direct Sales kantoren binnen het hele land. Binnen The Ambition Factory bieden wij iedereen, op zijn of haar eigen niveau, coaching en begeleiding om het meest optimale resultaat uit jezelf te kunnen halen. “Work hard and play hard” is een van de kreten die van toepassing is op de sfeer waarin wij actief zijn. Wij zijn er van overtuigd dat in een positieve omgeving de resultaten positiever zullen zijn.

Wie zoeken wij?

Creatief talent! Het professioneel opmaken van al onze grafische marketing uitingen, dat is waar jij in uitblinkt en je voldoening uithaalt. Je werkt aan een project waarin alle interne trainings-en coaching handleidingen opnieuw vorm gegeven gaan worden. Je doet dit efficiënt en passend binnen de bestaande huisstijl. Verschillende projecten die door elkaar lopen? Dit is geen probleem voor je!

Ben jij een teamplayer? Een grafisch talent? Word jij blij van het ontwerpen van visuals? Gaat jouw hartje sneller kloppen van volledige zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, het bedenken en opzetten van above the line campagnes en pr-werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 • Uitwerken van concepten naar professionele vormgeving
 • Ontwerpen van on- en offline grafische marketing uitingen
 • Het krachtig presenteren van onze salestraining tools
 • De reeds bestaande huisstijlen verder uitbouwen
 • Designtrends uit de markt signaleren en implementeren
 • Maken van beeld voor de website, social media en verschillende sales campagnes
 • Vormgeven en inhoud maken van o.a. posters, flyers, advertenties, PowerPointpresentaties, trainings-en coaching handleidingen, beursmateriaal en banners

Functie eisen?

 • Tussen de 32/40 uur per week beschikbaar deels vanuit huis in overleg
 • Een MBO of HBO-opleiding in de creatieve sector in de richting van grafische vormgeving of multimedia design
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Oog voor detail en perfectie
 • Zelfstandige teamplayer
 • Drukbestendig en een positieve instelling
 • Hands-on en niet afwachtend
 • Ervaring en perfecte kennis van designprogramma’s die nodig zijn om bovenstaande verwachtingen te kunnen waarborgen
 • Om mee af te sluiten… Wij houden van hard werken, maar genieten ook van een wijntje op de vrijdag middag. We zijn op zoek naar iemand die goed kan schakelen tussen hard werken, wijntje doen, maar ook weer terug naar het harde werken indien dit noodzakelijk is.

Stage bij The Ambition Factory?

Afhankelijk van het aantal beschikbare uren, een stagevergoeding van maximaal €500. Geen “stageklusjes” maar duidelijke projecten in hetgeen waar jij goed in bent en nog beter in wilt worden. Je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen binnen een succesvol internationaal direct sales bedrijf. Startdatum en gewenste periode kan nader besproken worden.

Helemaal enthousiast en interesse in deze stage?

Mail dan jouw CV, motivatiebrief, portfolio en/of voorbeelden van je werk voor 29 januari naar Richelle Filipe via info@theambitionfactory.nl.verlopen

BSUR

BSUR Factory zoekt een creatief DTP-er die het retail team komt te versterken. Wil jij voor grote merken aan de slag gaan en ben je flexibel en oplossingsgericht? Klik dan op onderstaande link en stuur je motivatie en cv!

http://bsur.com/dtp/verlopen

No Pictures Please

De vacature: https://www.nopicturesplease.nl/vacatures/

Concept Design/Vormgeving stagiair(e) | Afdeling Programma Ontwikkeling

No Pictures Please is op zoek naar een enthousiast en creatief brein voor de afdeling programma-ontwikkeling. Als vormgeving stagiair(e) ondersteun je de afdeling Programma Ontwikkeling bij de visualisatie van programma ideeën. Daarnaast krijg je de kans om mee te denken over bestaande, nieuwe en nog te ontwikkelen TV programma’s. Werkzaamheden

 • Weten en onderzoeken wat de trends zijn
 • Bijhouden ontwikkelingen op (inter)nationale TV & ‘nieuwe media’
 • Voorbereiden presentaties en pitches
 • Research en ontwikkelen van nieuwe formats

Profiel

 • Je volgt een relevante (grafische) opleiding of bent net afgestudeerd
 • Je denkt out of the box en je bent een creatieve duizendpoot
 • Je bent goed op de hoogte van wat er online en op de televisie allemaal is te zien
 • Je bent het liefst per direct dan wel per augustus beschikbaar
 • Programma’s als Photoshop, Indesign en Illustrator zijn voor jou appeltje-eitje

Wat bieden wij?

 • Een stagevergoeding van 350 euro per maand
 • Een uitdagende stageplek in een super leuk team
 • Een unieke kans om misschien wel je eigen programma te ontwikkelen en sowieso je eigen ideeën aan te dragen.
 • En het belangrijkst…. Never a dull moment!

Ben jij de creatieve stagiair(e) die onze afdeling wilt komen versterken? Dan ontvangen wij maar al te graag jouw brief en cv via jobs@nopicturesplease.nl!

Pieter Braaijweg 1 | 1114 AJ | Amsterdam | Nederland

Postbus 398 | 1115 ZH | Amsterdam | Nederland

www.nopicturesplease.nlverlopen

Assistiveware

Junior vormgever

Lijkt het je leuk om te werken in een commercieel bedrijf met een sociale missie?

AssistiveWare is een softwarebedrijf dat innovatieve apps maakt voor mensen met lichamelijke, visuele en/of communicatiebeperkingen. Opgericht in 2000, ontwikkelen wij exclusief voor Mac en iOS, met gebruikers over de hele wereld. Onze apps worden regelmatig door Apple genoemd en eerder dit jaar kwam Tim Cook zelf bij ons op bezoek in Amsterdam.

AssistiveWare heeft een informeel karakter en bestaat uit een gemotiveerd internationaal team met korte communicatielijnen. We delen ons prachtige kantoor in de Jordaan met 2 kantoorkatten.

Wij zoeken een creatieve en enthousiaste junior media vormgever voor ons team in Amsterdam. Je zal voornamelijk gaan samenwerken met onze art director en ons communicatieteam, bestaande uit onder andere tekstschrijvers, sociale media experts en vertalers.

Wat ga je doen?

 • Het uitwerken van ontwerpen voor web en social media (o.a. digitale advertenties, blogafbeeldingen, infographics) en producthandleidingen
 • Het uitwerken en drukklaar maken van ontwerpen, zoals beursbanners, brochures en lesmateriaal
 • Het begeleiden van ons team bij het volgen van onze branding en styleguides
 • Meedenken met het communicatieteam hoe design kan helpen in het bereiken van onze klanten

Wat verwachten we?

 • Je hebt één tot twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding; minimaal MBO niveau 4 (b.v. Interactieve vormgeving of Media vormgever)
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en schrift
 • Je kent de nieuwste versies van Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator, Mac OS X en iOS
 • Je kan aan meerdere projecten tegelijk werken en houdt deadlines in de gaten
 • Je kennis van webdesign en best practices is up-to-date
 • Als je ervaring hebt met HMTL/CSS is dat een pré
 • Als je ervaring hebt met user-centered design is dat een pré

Wat bieden wij?

 • Een aanstelling voor 24-32 uur per week
 • Een passend salaris met pensioenplan
 • Een uitdagende omgeving waarin leren gestimuleerd wordt
 • Lekkere biologische lunches
 • Jouw werk en ontwerpen hebben een impact op andermans dagelijks leven

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie, CV en een link naar je portfolio voor 7 november 2016 naar work@assistiveware.com

Meer informatie over ons en onze producten vind je op onze website en op ons YouTube kanaal.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature? Stuur een email naar work@assistiveware.comverlopen

Digistudies

Video-editor/animator gezocht (betaald!!)

Digistudies is een bedrijf dat studievideo’s produceert voor leerlingen van de middelbare school. Wekelijks moeten er video’s worden gemaakt. Hiervoor zijn we opzoek naar mensen die weten hoe je een video kan producen. Editing en animation zijn belangrijk voor de functie. 

 De verdiensten zijn 15 euro per uur + 50% van de inkomsten die verdiend worden met jouw video’s. Wij zoeken iemand voor 5-15 uur per week.

 Ben jij geïnteresseerd? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Hans Agtereek:  hans@digistudies.nl  tel: 06-16474656verlopen

Spotzer

Spotzer is een innovatieve, Amsterdamse startup, met kantoren in Melbourne en Denver. Wij maken iedere maand honderden websites voor kleine en middelgrote bedrijven over de hele wereld. Daarnaast zetten we Facebook- en Google campagnes op, en bieden we SEO diensten, zoals blog-writing voor onze klanten. We groeien hard in verschillende Europese markten, en daarom zijn wij op zoek naar Web Design Assistant

Ben jij op zoek naar een leuke baan waarbij je….

 • iedere dag kunt leren van professionele webdesigners op hoog niveau
 • praktijk-ervaring kunt opdoen en je CV kunt opbouwen
 • je uren flexibel kunt inplannen
 • in een internationale omgeving kunt werken, midden in Amsterdam
 • geld kunt verdienen door te doen wat jij leuk vindt
 • Met gelijkgestemden werkt in een studentenpool

Ben jij iemand die…

 • Bezig is met een grafische of design opleiding
 • Punctueel is
 • Oog voor detail hebt
 • Fouten in designs weet te vinden
 • Interesse heeft in Photoshop and Illustator
 • Interesse heeft in HTML en CSS
 • Engelse communicatieve vaardigheden bezit

Wij zijn op zoek naar studenten die het leuk vinden om tijdens hun vrije uren mee te werken in onze pool van Web Designers.

Herken jij jezelf in deze punten. Heb jij zin in een ‘on the job’ leerschool welke flexibel is en rekening houdt met jou lesuren.

Dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteer via onderstaande link en laat je cv en een berichtje achter.

http://spotzer.applytojob.com/apply/zoBeOL/Web-Design-Assistantverlopen

MAS // Design Consultancy

Vacature “vormgeving” stageplek

Wie zijn wij:
MAS // Design Consultancy is een full service creatief bureau uit Amsterdam. Wij hebben alle
expertises in huis om al het creatieve werk uit handen te nemen. Gespecialiseerd in strategie,
online branding en – corporate, packaging – design helpen wij bij het bouwen en het optimaliseren
van merken voor een ultieme klantbeleving en een sterke omzetgroei.

Wat zoeken wij:
We zoeken een creatief persoon met DTP ervaring. Je hebt gevoel voor concept ontwikkeling,
ontwerp & layout. Mocht je veel affiniteit hebben met huisstijlen en verpakkingen dan ben je meer
dan welkom. Creativiteit en inlevingsvermogen zijn belangrijk. Je beheerst de standaard tools
voldoende tot goed.

Jouw taken:
Je zult ons assisteren bij lopende projecten. Vanwege de diversiteit an projecten kan het zijn dat je
de ene keer DTP werkzaamheden uitvoert en de andere keer concepten aan het verzinnen en
visualiseren bent. Neem een kijkje op de website om de soort projecten te bezichtigen. Naast je
werkzaamheden voor ons willen we samen een eigen project opstarten. Dus heb je een leuk idee
of een passie voor een bepaald onderwerp dat willen we kijken of we dit kunnen realiseren.

Vereiste ervaring en skills:
– Je volgt een gerelateerde MBO/HBO opleiding (DTP / Grafische Vormgeving)
– Ervaring met Adobe Creative Suite.
– Je voelt je thuis in een ondernemende en jonge organisatie
– Je bent creatief, (zelfstandig), nauwkeurig en leergierig.

Wat kan je van ons verwachten:
Een creatieve en dynamische werkomgeving in Amsterdam. Je krijgt de kans om aan zeer diverse
projecten te werken op het gebied van design zoals print, web, verpakkingen en product design.
Een allround stage waarbij je erg veel zult leren. Je komt in een broedplaats te we werken waar
meerdere kleine bedrijven gevestigd zijn. Een aangename en inspirerende plek.

Het betreft een fulltime functie voor 3-6 maanden voor 30 tot 40 uur per week. Periode september-februari.
Je krijgt je eigen bureau, computer, gratis lunch en een leuke tijd! Lijkt het je leuk om hier
stage te lopen stuur dan je motivatie, cv en portfolio naar

info@maspeters.com t.a.v. Mas Peters
www.maspeters.comverlopen

Brunotti

Stagiair Grafisch ontwerp Amersfoort

·         Locatie: Amersfoort, Utrecht, Nederland

Doel van de Functie:
Je draait mee op de studio en werkt nauw samen met 1 grafisch ontwerper en een product fotograaf. De studio is onderdeel van de marketing afdeling die rapporteert aan de Creative marketing director.

Mogelijke werkzaamheden:
Grafisch ontwerp
• Ondersteunen bij het ontwerpen van diverse social media uitingen.
• Ondersteunen bij het ontwerpen van de Brunotti nieuwsbrief.
• Ondersteunen bij het ontwerpen van brochures.
• Ondersteunen bij het ontwerpen van visuals, advertenties en andere marketingcommunicatie uitingen.
Fotostudio/styling
• Ondersteunen bij product fotografie.
• Ondersteunen bij beeldbewerking van product fotografie.
• Ondersteunen bij het op- en afbouwen en inrichten van showrooms.

Functie eisen:
– 3e of 4e jaars MBO/HBO grafische opleiding.
– Minimaal 5 dagen per week beschikbaar voor een periode van 5 maanden.
– Gemiddelde kennis van Indesign, Photoshop en Illustrator.
– Heeft basiskennis van fotografie.
– Werkt oplossings- en servicegericht en is ambitieus om technische kennis te vergroten.
– Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
– Werkt gestructureerd en houdt zich aan deadlines en afspraken.
– Hands-on mentaliteit, enthousiast, pro-actieve houding en goede communicatieve en contactuele eigenschappen.
– Passie voor boardsporten en het merk Brunotti.
– Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
– Je werkt vanuit het HQ in Amersfoort en woont dus in de regio (±30km).

Website bedrijf: www.brunotti.com

Omschrijving van de organisatie: Brunotti is een authentiek all boardsports lifestyle merk met het hoofdkantoor in Amersfoort en distributie in 15 landen. In 1979 kwam Claudio Brunotti vanuit Italië naar Scheveningen om daar zijn befaamde surfboards te ontwikkelen. Naast een uitgebreide hardware lijn met o.a. boards, harnassen en wetsuits brengt Brunotti tegenwoordig een uitgebreide textiel collectie voor sport en vrije tijd (winter en zomer) met diverse accessoires. Voor ons ambitieuze en groeiende bedrijf zoeken wij een stagiaire voor een meeloopstage.

Aantal medewerkers binnen de organisatie (in fte): 50

Functie praktijkbegeleider: Marketing Manager

Naam praktijkbegeleider: Marjolein Jongenelen

Stagevergoeding: nader te bepalen.

Marjolein Jongenelen: MJongenelen@brunotti.comverlopen

FEADSHIP

“There are yachts and there are Feadships”

 Wil je graag ervaring op doen in een jong & ondernemend team? Heb je affiniteit met de jachtbouw en wil je graag je grafische kennis inzetten op onze design afdeling? Dan is dit een zeer uitdagende opdracht/stage!

 Voor De Voogt Naval Architects is Feadship opzoek naar een:

 Een creatieve kandidaat die zich gaat toeleggen op infographics. We denken aan bijvoorbeeld infographic van proces, organisatie Feadship, layout jacht etc.

 Onze perfecte kandidaat:

 • Een relevante grafische HBO opleiding
 • heeft portfolio met gemaakte infographics
 • is leergiering, ambitieus en werkt zelfstandig
 • beschikt over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden
 • is minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor 6 maanden (voorkeur, korter/langer is mogelijk in overleg)
 • affiniteit met Jachtbouw/Maritime sector
 • is woonachtig in (de buurt van) Haarlem

 Wij bieden:

 • een afwisselende en leerzame stage binnen een jong en enthousiast team
 • een open en ambitieuze werksfeer
 • goede begeleiding en uitstekende stagevergoeding

Deze stage is beschikbaar vanaf zomerperiode 2016

 Bedrijfsinformatie

De Voogt N.A. te Haarlem vormt samen met de werven Koninklijke De Vries Scheepsbouw en Royal Van Lent Shipyard FEADSHIP; wereldwijd marktleider op het gebied van custom-built luxe motorjachten. Feadship staat voor topkwaliteit, vakmanschap en samenwerking. Met trots bouwen bij Feadship de beste vakmensen de mooiste jachten ter wereld. Feadship wordt beschouwd als de absolute top op het gebied van custom-built superyachts. Of het nu gaat om ontwerp, techniek of constructie: het fenomenale vakmanschap verheft Feadships stuk voor stuk tot benchmark in de industrie. Deze stuk voor stuk unieke superjachten worden gebouwd in nauw overleg met de eigenaren.

Dit vraagt om medewerkers die zich kunnen inleven in de wensen van de eigenaren, voorop willen lopen en pas tevreden zijn als de beste oplossing bereikt is. Onze klanten dagen Feadship, en daarmee onze medewerkers van De Voogt N.A., continu uit de grenzen te verleggen.

 Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie via solliciteren@devoogtnavalarchitects.nl

Voor meer informatie neem je contact op met Bas Raanhuis via 023-5247000

Website: www.werkenbijfeadship.nl en www.feadship.nlverlopen

Haarhemel Blondes Blacks Reds en Brunettes

Haarhemel Blondes Blacks Reds en Brunettes  zoekt een vormgever/dtp’er  die onze huisstijl wil bewaken.

Diegenen zorgt ervoor dat het drukwerk oa brochures/ visite kaartjes / flyers aangepast worden en levert deze aan in jpg  / eps bestanden.

Vergoeding in overleg

Contact persoon:

Joyce van Helfteren

Email joyce@haarhemel.nl

Kijk ook op onze facebook paginaverlopen

Brunotti Europe B.V.

Wij van Brunotti zijn nog opzoek naar 2 grafische stagiaires.

Job description

Je draait mee op de studio en werkt nauw samen met 2 grafisch ontwerpers en een product fotograaf. De studio is onderdeel van de marketing afdeling die rapporteert aan de Creative marketing director.

Task and responsebilities

Grafisch ontwerp

 • Ondersteunen bij het ontwerpen van diverse social media uitingen.
 • Ondersteunen bij het ontwerpen van de Brunotti nieuwsbrief.
 • Ondersteunen bij het ontwerpen van brochures.
 • Ondersteunen bij het ontwerpen van visuals, advertenties en andere marketingcommunicatie uitingen.

Fotostudio/styling

 • Ondersteunen bij product fotografie.
 • Ondersteunen bij beeldbewerking van product fotografie.
 • Ondersteunen bij het op- en afbouwen en inrichten van showrooms.

Profile

 • 3e of 4e jaars MBO/HBO grafische opleiding.
 • Minimaal 5 dagen per week beschikbaar voor een periode van 5 maanden.
 • Gemiddelde kennis van Indesign, Photoshop en Illustrator.
 • Heeft basiskennis van fotografie.
 • Werkt oplossings- en servicegericht en is ambitieus om technische kennis te vergroten.
 • Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Werkt gestructureerd en houdt zich aan deadlines en afspraken.
 • Hands-on mentaliteit, enthousiast, pro-actieve houding en goede communicatieve en contactuele eigenschappen.
 • Passie voor boardsporten en het merk Brunotti.
 • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je werkt vanuit het HQ in Amersfoort en woont dus in de regio (±30km).

Met vriendelijke groet / With kind regards,

Reacties graag naar: info@brunotti.nl ter attentie van Cynthia Will.

Deze oproep staat ook op onze facebookpagina.

Brunotti Europe B.V.verlopen

Theater Stuiter

Jeugdtheatergezelschap zoekt een stagiair voor de vormgeving van de lesbrieven bij een nieuwe productie.

Theater Stuiter is een professioneel theatergezelschap dat sinds 1991 voorstellingen speelt voor kinderen en jongeren……meer op onze facebook paginaverlopen

DontMissIt

Gevraagd: Grafisch Designer,

DontMissIt is een platform waarop mensen kunnen zien welke evenementen er in hun omgeving maar ook wereldwijd plaatsvinden, door een geïntegreerde zoekmachine kunnen mensen filteren op locatie, soort evenement en datum.
Bovendien zijn gebruikers in staat een eigen profiel te maken, dat hen in staat stelt een overzicht/online agenda te creëren van evenementen waar hij of zij geïnteresseerd in is.

Ons team bestaande uit twee programmeurs en twee international business studenten zijn opzoek naar een designer voor de website en ons logo.

Er zijn verschillende manieren mogelijk als tegenprestatie, als je hiernaar geïnteresseerd bent. Een compensatie waar aan gedacht zou kunnen worden is een marge van de winst.

Dus denk jij de skills te hebben om ons verder te kunnen helpen en wil je deel worden van ons team, neem dan snel contact met ons op.

Xander.kanon@hotmail.com of op 06-31976326verlopen

What Design Can Do

What Design Can Do is een platform over de kracht van design. Het uitgangspunt is dat design een katalysator van verandering kan zijn en een goede manier is om huidige maatschappelijke ontwikkelingen aan de kaak te stellen.

En ze kunnen nog hulp gebruiken….kijk op hun website: www.whatdesigncando.comverlopen

Kees Tol verpakkingen bv.

Vacature voor een vormgever…..kijk op onze facebookpagina