Reviews: bevindingen van anderen…..

reviews van Mercis over Maatwerk

Maatwerk voor Mercis

“Gmi designschool heeft voor Mercis een cursus op maat gemaakt.
De te behandelen stof was behoorlijk complex maar doordat  Gmi designschool zich goed in de materie verdiept waren ze in staat een helder lesplan uit te werken en de stof op een aantrekkelijke manier aan te bieden. Het kennis niveau van de cursisten varieerde nogal, het is Gmi desondanks gelukt de cursus voor alle cursisten interessant te maken.

Ik zou Gmi designschool zeker aan raden als je op zoek bent naar een specifieke cursus toegesneden op jouw organisatie. Ze zijn in staat een grote brei aan informatie m.b.t. heel diverse grafische materie om te zetten naar een helder lesplan met een logische indeling.

De docent had zich de stof helemaal eigen gemaakt waardoor er aan het eind van de cursus ook ruimte was om na te denken over manieren om het geleerde vast te leggen in protocollen.

De lessen werden gegeven in een prettige ruimte met computers die zowel onder Mac als Window te gebruiken waren en van de meest gangbare software voorzien waren.

Al met al heb ik de samenwerking met Gmi designschool als zeer prettig, deskundig en professioneel ervaren.”

Carolien de Blieck,  Mercis Publishing bv

reviews van Brahim over de opleiding webdesignerOpleiding webdesigner

“Voor mij was de opleiding Webdesigner een heel geschikte opleiding. De opleiding vond ik leuk om te volgen en het is inspirerend om dingen te leren die je eerst nog niet wist. Daarnaast is de kwaliteit van de opleiding goed….ik kon direct ergens stage lopen en heb onlangs goed werk gevonden bij een webbedrijf. Groet, Brahim.”

Giselka GutschowOpleiding WordPress Pro

“Aan het begin van de opleiding Webdesigner had ik al eens wat met html gestoeid, echter het was meer dat ik de klok had horen luiden maar niet wist waar de klepel hing. In de opleiding Webdesigner bij Gmi designschool, kreeg ik een mooie basis, ook om verder door te kunnen gaan met hun WordPress Pro opleiding.

Het kunnen aanbieden van WordPress websites vind ik een mooie aanvulling op wat ik al kan bieden als vormgever. Zo kan ik mijn klanten voorzien van een totaalpakket.

In mijn beroepspraktijk heb ik bijvoorbeeld voor een klant een website gemaakt met een premium theme. De opleiding heeft mij veel inzicht gegeven in WordPress development, maar dan nog blijft het lastig om bijvoorbeeld een custom thema te maken. Naast de opleiding moet ik gewoon nog veel rij-uren maken, WordPress development blijft een lastig ding, maar ik ben een eind op weg en weet nu beter waar ik de oplossingen kan zoeken..

Soms heb ik behoefte aan een intervisie waar je de problemen waar tegen aan loopt kan delen. Doe ik het wel goed? Het web is een onzekere en onoverzichtelijke plek. Gelukkig kan ik bij Gmi designschool altijd nog terecht met vragen. ”
Giselka Gutschow

Maaike van Heerenopleiding DTP professional

” De opleiding DTP Professional heeft al mijn verwachtingen waargemaakt. Ik werk als marketeer regelmatig met reclamebureaus. Zij maken dan wat ik in mijn hoofd heb, zoals beursposters, on- en offline advertenties en brochures/flyers. En nu kan ik dat helemaal zelf, heerlijk! Door de verdiepingsslag in het tweede gedeelte van de opleiding (van DTP Basis naar DTP Professional), ben ik zeker dat mijn ontwerpen geschikt zijn voor print en online publicatie. De begeleiding bij GMI is uitstekend: vakkundige leraren, aandacht voor de specifieke vragen en wensen van de studenten en inspirerende, leerzame cases.”
Maaike van Heeren

Cursist opeliding dtp professional bij Gmi designschoolopleiding DTP professional

“Na een gesprek met de opleidingscoach van het GMI was ik zo enthousiast  geworden en ben ik meteen de week daarna begonnen met  de DTP-basis cursus. Deze cursus vond ik zo geweldig dat ik besloten heb de hele cursus professional te doen. Deze cursus was voor mij precies wat ik nodig had; de goede basis om vaardigheden verder te ontwikkelen en sneller toe te passen. Het uitwerken van je ideeèn en schetsen en deze omzetten naar computer is veel gemakkelijk geworden en het resultaat is geweldig mooi.

De leraren passen de lesstof goed toe op de praktijk aangezien ze zelf in het vak werkzaam zijn en werkbespreking met je medestudenten is zeer leerzaam waardoor je jezelf ook kunt verbeteren.  Ik heb in een jaar enorm veel geleerd en ben verder gegaan met vormgeving, weer een nieuwe uitdaging waardoor nog meer bijleer en steeds meer vertrouwen krijg in wat ik kan.

Ik zou het iedereen willen aanraden die een goede basis voor vormgeven en dtp wil hebben, een echte ‘must’.”
Marije De Jong

opleiding Grafische Vormgeving

“In mijn werk (marketing- en communicatie) hadden we geen groot budget voor reclamebureaus en miste ik voor mijn gevoel de vaardigheden om een professioneel en vernieuwend ontwerp te maken. Ik wilde meer te weten komen over het ontwerpproces, vormgeving en opmaak en de verschillende programma’s die je hiervoor kunt gebruiken. Bovendien wilde ik graag creatiever worden in mijn werk. Daarom ben ik gestart met de cursussen Adobe Illustrator en e-schetsen. Uit enthousiasme verder met Mediavormgeving Basis en SketchUp. En op dit moment volg ik Grafisch Ontwerpen-1 uit de opleiding Grafische Vormgeving en de e-module: Schets en Creatie. Ik kan alleen maar zeggen… wat is het leuk! De lessen zijn goed opgebouwd, enorm leerzaam en de leraren vakkundig en motiverend. Na elke les heb ik het gevoel veel geleerd te hebben. Zowel op het gebied van hoe je in het algemeen naar dingen kijkt als praktische vaardigheden die ik direct toe kan passen in mijn werk.” Mirjam Nelemans