Wil je Web Site Developer worden?

Dan kun je bij Gmi kiezen uit een aantal verschillende studieroutes. Naast de verschillende studie mogelijkheden op het gebied van Webdesign en Web Development, kun je bij Gmi ook kiezen voor een combinatie met Grafische Vormgeving, DTP en/of Audio en Video. Of je verder ontwikkelen in de richting van een WordPress Pro

Wil je meer weten over de startdata, het studieprogramma en om je in te schrijven voor de opleiding ga dan direct naar de: Opleiding Web Site Developer

Opleiding Web Site Developer

Wil je meer weten over mogelijke studieroutes, lees dan verder op deze pagina.

Mogelijke routes Web Site Developer:

De opleiding web site developer ( voorheen webdesigner ) is een prima startpunt om de wereld van het Webdesign en Web development binnen te stappen. Wil je bijvoorbeeld WordPress Expert worden dan is deze opleiding een zeer goede start en zijn veel modules al onderdeel van de opleiding WordPress Developer. Daarnaast zijn webdesign skills als aanvulling op bijvoorbeeld Grafische Vormgeving en/of DTP heel erg belangrijk bij het vinden van een baan in de creatieve media.

In bovenstaand schema zie je dan ook de positie van de opleiding webdesign binnen het aanbod van Gmi.

Diep of breed studeren

Bij Gmi designschool kun je je studie op verschillende manieren volgen. Natuurlijk biedt een gehele opleiding je de meeste kennis, vaardigheden en zekerheden en een diploma als je deze met goed gevolg aflegt. Maar je kunt ook alleen het basis-traject van een opleidingen volgen en deze aan een andere opleiding of zelfs aan een ander basis traject koppelen. Dan studeer je meer in de breedte. Naderhand kun je ook nog kiezen of en waar je nog de diepte in wilt gaan en welke opleiding je dan compleet afmaakt. Bij veel opleidingen blijft het daarnaast mogelijk een heel traject uit losse cursussen op te bouwen, of waar gewenst op te dikken. Kijk op deze pagina wat bijvoorbeeld de mogelijkheden zijn voor Webdesigners.

route: Web Basis – Web Developer

Ben je niet zo een Designer maar meer een Developer, dan is dit de kortste weg naar bijvoorbeeld Front End- of Back End – Development.

Meer info: kijk bij onze opleiding Web Front End Developer

route: Web Site Developer – WordPress Developer

Wil je je verder specialiseren als WordPress Expert?: met deze route ben je dan al halfweg..

Meer info: kijk bij onze opleiding WordPress Developer

route: Web Site Developer – Mediavormgeving Basis

Ook een Webdesigner heeft een goede basis nodig in kennis van Typografie en Vormgeving, zodat je weet wat je aan het ontwerpen bent…!

Meer info: kijk bij onze opleiding Mediavormgeving Basis

route: Web Site Developer – Grafische Vormgeving

route_web-gv
De combinatie Webdesigner – Grafisch Vormgever is wat men op de beroepsmarkt zoekt…zorg ervoor dat je beide bent!

Meer info: kijk bij onze opleiding Grafische Vormgeving

route: Web Site Developer / Developer – Custom

Het kan natuurlijk zijn dat je al goede vaardigheden bezit op het ene of andere gebied en niet kan of wil meerdere opleidingen volgen. Daarom is het mogelijk je studieroute custom samen te stellen…het is aan jou, aan je wensen en je mogelijkheden welke zwaarte je aan je opleiding gaat hangen en daarmee natuurlijk ook welke kansen je jezelf gaat geven op de arbeidsmarkt. Het blijft natuurlijk best ingewikkeld om een goede keuze te maken. Je ben daarom altijd welkom om gratis en vrijblijvend een advies gesprek aan te vragen, waarin we samen met jou een persoonlijk studietraject kunnen samenstellen.

Opleiding Web Site developer