Wil je DTP professional worden?

Dan kun je bij Gmi kiezen uit een aantal verschillende studieroutes. Naast de verschillende studie mogelijkheden op het gebied van DTP, kun je bij Gmi ook kiezen voor een combinatie met Grafische Vormgeving, Webdesign en Web Development, Animation en/of Audio en Video.

Wil je meer weten over de startdata, het studieprogramma, om je in te schrijven en de prijzen voor de opleiding ga dan direct naar de Opleiding DTP-Professional…

Wil je meer weten over mogelijke studieroutes, lees dan verder op deze pagina.

Mogelijke studie routes:

De opleiding DTP professional biedt een uitstekende solide basis om verder te studeren op het gebied van Webdesign, Grafische Vormgeving en Animation of Audio en Video.

Diep of breed studeren

Bij Gmi designschool kun je je studie op verschillende manieren volgen. Natuurlijk biedt een gehele opleiding je de meeste kennis, vaardigheden en zekerheden en een diploma als je deze met goed gevolg aflegt. Maar je kunt ook alleen het basis-traject van een opleidingen volgen en deze aan een andere opleiding of zelfs aan een ander basis traject koppelen. Dan studeer je meer in de breedte. Naderhand kun je ook nog kiezen of en waar je nog de diepte in wilt gaan en welke opleiding je dan compleet afmaakt. Bij veel opleidingen blijft het daarnaast mogelijk een heel traject uit losse cursussen op te bouwen, of waar gewenst op te dikken. Kijk op deze pagina wat bijvoorbeeld de mogelijkheden zijn voor DTP-ers.

route: DTP Basis – Grafische Vormgeving

DTP basis is bijv een goede start voor een Grafische Vormgeving-Premium traject. het is aan jou en aan je wensen en mogelijkheden welke zwaarte je aan je opleiding wilt hangen en daarmee ook welke kansen je jezelf gaat geven op de arbeidsmarkt.

route: DTP-Professional – Grafische Vormgeving

Als je na de opleiding DTP profesional de begint aan de opleiding Grafische Vormgeving, zul je merken dat je veel profijt hebt van de technische vaardigheden en alle know how die je hier hebt opgedaan. Je gaat dan voor Grafische Vormgeving Excellent.

route: DTP-Professional – Media Vormgeving Basis

De opleiding DTP profesional  aanvullen met Media Vormgeving Basis….hier wordt de basis gelegd om met je vaardigheden creatieve uitwerkingen te maken. Je leert bijvoorbeeld noodzakelijke regels met betrekking tot over Typografie, Vormgeven en Layout.

route: DTP Basis – Webdesigner

Voor het ontwerpen van websites zul je als DTP-er ook vaak gevraagd worden. Daartoe is het onmisbaar om basis kennis te hebben van HTML en CSS en enige notie van hoe een website zich gaat aanpassen aan verschillende apparaten. In onze opleiding webdesigner leggen we een goed fundament aan, waarop je verder kunt bouwen in je professionele leven.

route: DTP Professional – Webdesigner

Helemaal goed beslagen ten ijs kom je als je na de volledige opleiding DTP de hele of halve opleiding Webdesigner zou volgen.

route: DTP Basis – Animation/Audio Video

 

 

route: DTP Professional – Animation/Audio Video

 

route: DTP – Custom

Het kan natuurlijk zijn dat je al goede vaardigheden bezit op het ene of andere gebied en niet kan of wil meerdere opleidingen volgen. Daarom is het mogelijk je studieroute custom samen te stellen…het is aan jou, aan je wensen en je mogelijkheden welke zwaarte je aan je opleiding gaat hangen en daarmee natuurlijk ook welke kansen je jezelf gaat geven op de arbeidsmarkt. Het blijft natuurlijk best ingewikkeld om een goede keuze te maken. Je ben daarom altijd welkom om gratis en vrijblijvend een advies gesprek aan te vragen, waarin we samen met jou een persoonlijk studietraject kunnen samenstellen.

Direct naar de opleiding DTP professional