Wil je jouw editing op een hoger niveau tillen, dan is de Adobe Première Gevorderd cursus zeker wat voor jou. Wil je een bedrijfsfilm, short movie, muziekclip, een interview of bijvoorbeeld een social media film op professionele manier kunnen editen, gebruik makend van professioneel ogende lower thirds, B-rolls en een goed getimede voice over? Dan zit je goed bij deze training. Je leert advanced technieken om je product de juiste informatie te laten geven en je doelgroep goed te bereiken.

Dankzij de gestructureerde opbouw van de training leer je het programma goed  gebruiken. Stap voor stap ontdek je via handige oefeningen de tools en de mogelijkheden. Je volgt eerst de trainer en kijkt daarna aan de hand van een korte oefening of je het begrepen hebt.

Wat leer je?

In de training Adobe Premiere Gevorderd  leer je onder ander gevorderde technieken, Color Grading, Key frame-technieken, Multicam technieken, Multi-sound controleren, B-roll, Streamen, Greenscreen, Voice Over gebruiken en synchroniseren. Daarnaast gaan we in op specifieke vragen aangaande problemen die je bent tegen gekomen in je eigen montage praktijken.

Ook in deze cursus gaan we niet alleen in op advanced technische vaardigheden voor filmmontage maar breiden we ook de uitstapjes naar kennis en tips voor het maken van een goede film uit de basis cursus uit. Nog meer specifiek en uitgebreid behandelen we dit in de module: Film maken. In deze laatste module gaan we diep in op het hanteren van de camera, geluid en belichting, framing, het storyboard, alles wat nodig is voor het maken van een goede film voor jouw doeleinden.

Voor wie is deze training bedoeld?

De training Adobe Premiere Vervolg is bestemd voor iedereen die professioneel video beelden wilt bewerken om bijvoorbeeld een verhaal te maken. Hetzij beroepsmatig of uit persoonlijke interesse. Hoewel Premiere uiteenlopende doelgroepen kent blijven de kernfuncties van de software voor iedereen gelijk. Iedereen die wil leren om op een gecontroleerde en gestructureerde manier video’s te bewerken zal zich in de training Adobe Premiere Vervolg thuis voelen. Daarnaast is er dus ruimte voor je eigen problematiek en vragen. Onze gespecialiseerde docent zal je graag uithelpen.

Werkwijze

Wij bereiden jouw Premiere training goed voor. Tijdens een korte telefonische kennismaking brengen we jouw doelen in kaart en adviseren we je over de beste oplossing voor jouw situatie. Samen stellen we de leerdoelen voor de cursus vast. De sfeer op de training dagen zijn ontspannen, met veel ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding. Heb je heel erg aparte wensen dan zullen we je een maatwerk oplossing voorstellen, waarin we heel specifiek op jouw wensen kunnen ingaan.

Programma Premiere Pro Vervolg

  • Advanced montage technieken
  • Key frame-technieken
  • Color Grading
  • Multicam technieken
  • B-roll
  • Streamen
  • Greenscreen
  • Voice Over
  • Sound synchroniseren

Film maken

Heb je de smaak te pakken en wil je je nog verder professionaliseren op het gebied van video’s maken bijvoorbeeld met een goede filmische blik, geluid en camera technieken, dan kun je dit bereiken met de module: Film maken. De drie modulen samen vormen de opleiding Audiovisueel, waarin je behalve goed hebt leren monteren, ook je camera hebt leren bedienen, goed hebt leren omgaan met audio, en hebt geleerd om je verhaal met beeld en geluid te vertellen en over te brengen.

After Effects

De cursus biedt ook een goede basis voor de cursussen After Effects Basis en After Effects Vervolg, waarin je o.a. alles leert over toevoegen van effecten aan je videobeelden. Zoals het combineren van videobeelden met still graphics, met tekst en Special Effects. Ook leer je hier de mogelijkheden kennen van het gebruik van 3D effecten en animaties in After Effects evenals de samenwerking met Cinema 4D. Dynamic linking tussen Adobe Premiere en Adobe After Effects maakt de samenwerking tussen deze twee programma’s optimaal.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze Adobe Premiere trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Subsidies?

Kijk voor subsidie mogelijkheden op onze pagina: subsidies.